Pinkin voimalla pystyyn

torstai 21. huhtikuuta 2016 Valeäiti 6 Kommenttia

Ensimmäinen kuumeeton päivä viikkoon. Äänikin melkein kuuluu taas. Hitto että oli taas vaikea levätä. Vasta eilen olin ihan oikeasti-oikeasti vaaka-asennossa, telkkari päällä ja läppäri (välillä) kiinni. Ja heti seuraavana päivänä olo hyvä. Lepo auttaa, miksen opi?

Mieli alkaa kirkastua kehon mukana. Löysin taas elämään pinkin värin ja musiikin. Lakkasin kynnet ja bailasin ihan call me maybenä keittiössä tiskien keskellä. Viisi minuuttia siitä meinasin ehkä kuolla. Lepo auttaisi, miksen opi?

Pakkolomalla sitä ehtii miettiä kaikenlaista. Mitä laittaisi päälle lauantain blogigaalaan, mihin me oikein tullaan muuttamaan, valokuvaaminen on kivaa ja haluan siinä paremmaksi, video kiinnostaa ja pelottaa, kirjoittaminen on yksi elämän parhaita asioita ja voi että mä tykkään mun lapsista paljon (ja voi perse miten ärsyttäviä nämä aamut on). Valitettavasti usein päällimmäisenä: mitä sitä nyt sitten tänään tekisi kun kerran on aikaa. Vinkki tulevaisuuden minälle: ei mitään, lepää.

Torstai on toivoa täynnä. Muistivihko täynnä pois kirjoitettavia ajatuksia, yhteenkään en osaa vielä tarttua. Näkyykö jotain kiinnostavaa?

Ensimmäinen kuumeeton päivä viikkoon. Äänikin melkein kuuluu taas. Hitto että oli taas vaikea levätä. Vasta eilen olin ihan oik...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

6 kommenttia :

 1. Toi aamunresepti-jos siis ymmärsin oikein. Miten teillä aamuista selvitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no siihen ehkä just kaipaisin teiltä neuvoja :D mut voinhan mä sellaisen vertaistukijutun kirjoittaa, että ei ainakaan näin...;) ehkä siinä tulis jotain vinkkejä itselle kirjoittaessa, täytyy siis laittaa tulille!

   Poista
 2. Minusta olisi kiva lukea myös iltaresepti, el miten teillä selvitään illoista, tai siis nukkumaanmenoista. :) Instassa vilahtaneista potkupyöristäkin olisi kiva kuulla lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan esim tänään sillai et lasten annettiin kattoo yli ysiin kännyköitä ja sit niille huudettiin ku ne ei menny nätisti nukkumaan. Mites teillä? :D potkupyöristä joo, oon miettinyt sellaista kulkuvälinejuttua!

   Poista
 3. Häh, mää kirjotin tänne kommentin eilen.

  Siis sitä vaan, että noi pierujutut aina kiinnostelee ja sit toi fudis, että miltä kulmalta ajattelit? Meillä poika nimittäin osoitti 0-kiinnostusta kaikkia palloilulajeja kohtaan, kunnes 6v tuli lasiin, pieni fudiskerholeirihässäkkä (4*1h tai jotain) ja nyt vuotta myöhemmin osataan Neymarit ja harhautukset ja torjuntaprosentit (jopa jääkiekossa, fak!) ja treenejä (vanhempien hommia, kuskausta, varustetta, mokkapaloja) on vaikka muille jakaa. Ja mua on pyydetty (a-p-u-a, en todellakaan tiedä pelistä mitään!) apuvalmentajaksi ja pelinohjaajaksi. Mä en oo varma oliko tää nyt hyvä juttu, vaikka aiemmin mietitytti, että mitä jos toi ei kiinnostu lainkaan mistään harrastuksista. Onneksi se on nyt kiinnostunut myös sellon soitosta (!!!), joten aion harhauttaa itävän jäkiskiinnostuksen ylevämpiin suuntiin...

  t. tiskari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NO voi perkele tätä pohjaa, siis mäkin vastasin tähän äsken ja PUF se hävisi! Enivei, piti sanomani että futisjuttu oli ihan femakkojuttu (on jo melkein kirjoitettu), en ehkä jaksa sitä kyllä viimeistellä. Meni niin paatokselliseksi pienestä asiasta :D :D

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.