Parasta matkaseuraa

perjantai 26. helmikuuta 2016 Valeäiti 2 Kommenttia

Terveisiä autosta! Teemme matkaa Tahkolle, monta tuntia on jo takana. The Fani on siskoineen toisessa autossa, joten meillä on ekaa kertaa ikuisuuksiin radioherruus. Siis hetki aikaa ilman Robbaria. Voidaan kuunnella (ilman kitinää) ihan mitä halutaan, mitä vain! Mitä kuunneltais?
...mm....
....ööö...
...Hevis..ei
...Hei se Lentoon...ei se on Rob..? 
Perhana. Mitä niitä on? Täysi blackout. Yhtäkään mun ja meidän lempparibiisiä ei meinaa tulla mieleen. Pää on täynnä Robinia ja Hevisaurusta. Sen kerran kun ei tarvitsisi.

Jossain Mikkelin kohdalla korkki vihdoin aukeaa. Löydetään tiemme Vain Elämän ja Paula Vesalan kautta vanhoille urille ja muistetaan RHCP, Coldplay, suomiräppi ja tietty PMMP. Californication vie suoraan takaisin flanellipaitaiselle yläasteelle ja Joutsenten kohdalla meinaan jo itkeä ilosta kun kauppakorkeamusiikki resonoi koko kropassa ja saan laulaa mukana ihan täydellisessä melodiassa.

Tuo mieletön voima, joka musiikilla onkaan, miksi sen antaa aina unohtua! Tässähän minä olen ja elän, tämmöinenhän minä olen. Tätä me olemme.

Bändejä, melodioita ja riffejä muistuu mieleen yksi kerrallaan ja yhtäkkiä jäljellä olevat 2h40 min tuntuu vähän lyhyeltä. Tässä pitää vielä ehtiä kuunnella kaikki Foot, Clyrot ja Disco Ensembletkin vielä! Kuromme kiinni omaa historiaamme biisi kerrallaan. Tässä ei tarvitse puhua, hyräillään (lauletaan niin kovaa että musiikki peittyy) vain itseksemme yhdessä.

Musiikki, olet ihan parasta.

Terveisiä autosta! Teemme matkaa Tahkolle, monta tuntia on jo takana. The Fani on siskoineen toisessa autossa, joten meillä on ekaa kertaa i...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

2 kommenttia :

  1. Oi, niin on! Mulla unohtuu Hampurin raivostuttavat ruuhkat kun radiosta tulee Flashdance, jota laulan antaumuksella mukana (en yhtään tiedä miksi olen niin fiiliksissä tuosta kappaleesta, olen varmaan katsonut ko. leffan oikealla hetkellä teini-iässä). Pitemmillä työmatkoilla pistän napit korvaan ja kuuntelen Spotifysta Suomi-musaa. Autossa kun on vain cd-soitin ja mun cd:t on vanhaa kaliiperia, aika on jo ajanut niistä ohi. Tai minä siis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha, toi on aika paha :D :D Siis Flashdance, muuten ei ;)

      Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.