Illan tapahtumat meemeinä

sunnuntai 7. helmikuuta 2016 Valeäiti 14 Kommenttia

Kakkonen on sairastellut torstaista lähtien. Kovasta kuumeesta huolimatta ei olla keksitty syitä mennä lääkäriin - joko sillä on RS, johon ei lääkkeet tehoa (ja Ventolinet meillä jo on), tai sitten sillä on influenssa, johon ei lääkkeet auta.

Kun kuume kolkutteli vielä lauantainakin 39,5:ta ja sunnuntai alkoi erittäin, erittäin kiukkuisissa merkeissä, alkoi vähän mietityttää. Jonottelin vähän yli vartin terveysneuvontaan, jos ne osaisi kertoa pitääkö lääkäriin mennä. Kun ei päästy läpi, päätettiin käydä kuitenkin tsekkaamassa onko jossain jotain ilmiselvää tulehdusta, jota pitäisi sittenkin niillä pahamaineisilla antibiooteilla nujertaa. Insinööri lähti lekuriin Kakkosen kanssa kello viideksi.

Lääkäri puhui kuulemma noin kaksi lausetta.

"Oliko sitä influenssarokotusta otettu?
Ihan terve poika on, vielä huomisen voisitte pitää saikkua."
Kello 17.05 Insinööri ja terveeksi todettu lapsi siirtyivät jo kassalle. Tämän viiden minuutin ihme sai minut ajattelemaan, miten homma olisi mennyt jos minä olisin itse ollut siellä.Eka ne olis siellä lääkärissä ollu et: 


Siihen mä olisin ollu ihan et: 


Ne olis ollu et: 


 Sit mä olisin ollu vielä kerran sillai et: 


Ja sit hetken keräiltyäni mä olisin ollu ihan et: 


Ja sit ne olis jo ollu vähän sillai väsyneemmin et:


Ja sit niitä olis jo vähän naurattanu kun ne muisteli, miten: 


Sit ne olis ollu viel loppuun et kato hei: 


Mutta kun: 


Sit kotona mä olisin vähän laskeskellu ja ollu sillai et: No mutta. Onneksi sillä lapsella oli taas illalla kokonaan kuumeettoman päivän jälkeen 38 astetta kuumetta. Että päästään ehkä kokeilemaan vielä toisenlaista keskustelua parin päivän päästä. Seuraavia tapahtumia odotellessa!

Kakkonen on sairastellut torstaista lähtien. Kovasta kuumeesta huolimatta ei olla keksitty syitä mennä lääkäriin - joko sillä on RS, johon e...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

14 kommenttia :

 1. Niin. Nii'in. Sormet ristissä et asiat menee parempaan ja skidi parantuu hetkellisesti!:) ainakin todennäköisyydet ovat puolellanne!

  Hienosti meemetit;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihan olin ekaa kertaa liikenteessä! Jouduin googletta suuren osan noista että mikä niissä on se pointti :D

   Poista
 2. Meidän lapsi paranee usein kun pääsee sinne odotushuoneeseen :D Oon ajatellu lopettaa vakuutuksen ja käydä jättää yskät aina vaan siihen leikkipaikalle.. Ei ne niin vahdi, käykö jokainen sisääntulija oikeesti lääkärin luona :D Vakuutukset maksaa, mut lääkärit vielä enemmän :/ Kyllä me oikeesti tällä putkituskierteellä ollaan kai omamme saatu takas, mut aina kirpasee vähän se "pitäskö nyt kuitenki käydä näyttää, ni saa sit mielenrauhan".. Tsemppiä sairastuvalle ja Katjan kommentista päättelen, että aina myös toivottaa tervetuloa Espooseen! Ihanko tähän samaan kaupunginosaan rakennatte?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, mahtava idea :D :D tohon voisi myydä viiden euron sisäänpääsymaksun! rakentaminen taitaa tapahtua Katjan perheen kanssa ihan samaan kaupunginosaan juu, eroa ei ole montaakaan kilsaa :)

   Poista
 3. Meidän skidi joutui kerran sydämen ultraan. Lapsi oli terve kuin pukki, onneksi, tietenkin, onneksi, mutta pakko sanoa, että kun laitoin sitä 450 euron laskua vakuutusyhtiölle, nauroin maanisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mä voin kuulla ton naurun korvissani. Ja johan on teidän perheessä noita säikähdyksiä, huh.

   Poista
 4. Tähän on pakko täältä taustalta kommentoida, että täällä alle 2v kaverilla aika sama taudinkulku: torstaista lähtien kuumetta lähemmäs 39 lähes koko ajan varsinkin illat ja yöt, lääkkeillä välillä laskee tai sit ei, aamuisin virkeämpi. Aika nestevoittoista tuo ravintopuoli ollut viime päivät. Kaksi kertaa on käyty lääkärissä (kiitos vakuutuksen): pe todettiin kurkunpääntulehdus, minkä kuulin kyllä itsekin, ja tänään tulehdusarvot sen verran koholla, että katsoi viisaaksi määrätä antibiootin (jota lapsi ei halua ottaa). Yskä ollut ilonamme kaiken aikaa lisänä, mutta nyt se kuulostaa jo "normaalilta" verrattuna ekoihin päiviin. Influenssarokote otettu. Että mikä pöpö lienee, mutta voisiko jo hellittää? Tsemppiä myös sinne teille!
  -S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täällä ei ole vieläkään mitään tautai todettu mutta "kolmeysikerhoon" hän tänään taas kipusi. Ilmeisesti tälläistä sahaavaa kuumetta on nyt liikkeellä kaiken muun ihanan lisäksi. mä sanon nyt että teillä helpottaa...ylihuomenna! kestä sinne!

   Poista
  2. Jo tänään olikin kuumeeton päivä, sitten viime torstain. Ja virtaa on ihan entiseen malliin, vaikkei ruoka vielä kunnolla maistukaan. Niitä ehjiä yskättömiä öitä odotellen sitten seuraavaksi. Ja toivotaan, ettei tule enää mitään takapakkia toipumisen suhteen! -S

   Poista
 5. Pikaista paranemista pienelle! Jos yhtään lohduttaa, niin ei ole meilläkään enää vakuutuksia. Tosin maksoivat 2 lapselta tonnin vuodessa, eikä meillä toistaiseksi ole mennyt noin paljoa lääkärimaksuihin vuodessa (lapset nyt 5 ja 7). Sitäpaitsi ainakin Espoossa lapset pääsee terveysasemalle 2 tunnin sisään soitosta, tai ainakin me on päästy. Oli pakko kehua kunnallista puolta, kun harvemmin kukaan kehuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mustakin kunnallinen toimii ihan hyvin lapsilla. Hoitavat päivystysaikaankin "tehtävänsä" ihan kiitettävällä aikataululla. Varsinkin jos mies vie lapsen päivystykseen :) Tavallaan toki ärsyttävää että isät saavat nopeampaa palvelua kun äidit mutta siitä voi sit marista muussa yhteydessä..

   Poista
  2. Jaa että Espoossa toimisi paremmin! No sitähän täytyy sitten tässä koettaa. Täällä tuppaa olemaan aikamoista jonotusta kyllä. Johanna tosiaanko, mä en ole koskaan tullut ajatelleeksi? Superkiinnostava ilmiö!

   Poista
 6. Aina tarvittaessa on meidänkin lapsi päässyt terkkarin saman (aamu)päivän aikana. Ei ole ollut mitään syytä kaivata vakuutusta, kun hyvää ja ilmaista hoitoa on saanut parin tunnin sisään puhelinsoitosta. Kerran ollaan jonotettu 1-vuotiaan influenssapotilaan kanssa lastenklinikalla keuhkoröntgeniin, mutta sekin reissu oli ihan siedettävä (ja hoito ihan erinomaista!). Nämä kokemukset siis Oulunkylän ja Pihlajamäen terveysasemien alueelta. Mitään vakavaa ei ole onneksi ollut, ainoastaan tavallisia silmätulehdus/kova kuume/märkärupi -tyyppisiä keissejä. Kerran on myös käyty mökkipaikkakunnan keskussairaalan päivystyksessä: noin puolen tunnin jonotuksen jälkeen lääkäriin ja vartin päästä resepti kourassa ulos. Heinäkuussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan aika asuinalue- ja tsägäkohtaista? Meidän terkkari on aina ollut viiskulma ja siellä kyllä joutuu yleensä muutaman tunnin odottelemaan ja hoito on ollut joskus vähän pikaista..

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.