Italialainen lakko

keskiviikko 16. joulukuuta 2015 Valeäiti 4 Kommenttia

Rakkaat naperomme ovat aina olleet sieltä mieltä että itkupotkuraivarit on ihan for pussies, tietäen että paljon suurempaa tuhoa saa aikaan ns. Italialaisella lakolla. Mikäs sen suurempi aggrelähde kuin 18 kilon möntti hiljaista vastarintaa hissin lattialla. Ykkönen oli tässä toki pioneeri, mutta kyllä Kakkonen on ihan oppinsa ottanut. 

Oppia kaikki ikä, ajattelin, ja kelasin että voisin toki itsekin tätä harrastaa. Että nyt kun minäkin olen väsynyt ja minulta vaaditaan liikaa suhteessa omiin tunteisiin ja taitoihin (Ref: uhmaikäinen), niin miksen minäkin vähän lakkoilisi? 


Itkuraivoilun ja rimpuilin sijaan voisin vain olla. Jos vaan jättäisin menemättä palaveriin. Jos vain sulkisin koneen. Ehkä jouluaattona pukin säkki olisi vähän tyhjä kun sieltä puuttuisi meidän perheen panos. Kahviakin voi juoda suoraan kannusta jos ei kukaan ole pyöräyttänyt koneellista puhtaita. 

Ja voisihan tämän blogikirjoituksenkin varmasti jättää 

Rakkaat naperomme ovat aina olleet sieltä mieltä että itkupotkuraivarit on ihan for pussies, tietäen että paljon suurempaa tuhoa saa aikaan ...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

4 kommenttia :

 1. Blogikirjoitusta EI voi jättää. Sehän on vaan lepoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis aivan totta. Tämähän kirjoitettiin taksissa, kesken pienimuotoista italialaista lakkoa, jossa päätin jättää yhden duunipuhelun hoitamatta.

   Poista
 2. Ja lasillinen terästettyä glögiä, niin lakko alkaa jo unohtua. Oi kuinka muistelen niitä jouluja,kun äidin kanssa yhdessä päätettiin jättää koko joulunlaitto sikseen ja lähteä ulkomaille (olen siis ainoa lapsi, vanhemmat eronneet). Ei mitään valmisteluja, joulukortitkin lähetettiin pari viikkoa myöhässä Thaimaan auringon alta. Loppiaisena vietettiin minijoulu isoäidin luona. Taidan ehdottaa tätä myös oman perheeni joulutraditioksi jatkossa... Vaihtoehtoisesti koko homman ulkoistus, kuten tätini teki. Pyysi vielä pitopalvelua siirtämään joulusafkat omiin astioihinsa, ettei mummo huomaa että on ostettu valmiina. Ja taas kaikilla oli hyvä joulumieli: mummo söi "omatekoista" imellettyä laatikkoa, täti ei saanut burn outtia ja tuettiin suomalaista työllisyyttä. Välillä siis kannattaa mennä sieltä missä aita on matalin (tai sitä ei ole...). Harmillisen kalliita nämä ratkaisut ovat kyllä omalle perheelleni...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohooooo mäkin haluan karata lomalle!! mistä lottoa??

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.