Valeäidin vinkit: Kuinka onnistua valokuvissa

perjantai 9. lokakuuta 2015 Valeäiti 8 Kommenttia

Tiedättekö, kun ihminen saa yhden (ainoan) mahdollisuuden leikkiä glamöröösiä gaalatähtöstä. Kun se oikein kehtaa ja uskaltaa ja menee oikein dissainerin liikkeeseen pyytämään mekkoa lainaksi. Kun se parhaansa mukaan esittää korrektia, fiksua ja uskottavaa bloggaajaa ja siemailee ihan sivistyneesti vähän seljankukkadrinkkiä.

Kun se lähtee ihan tosi hyvissä ajoin kotiin ja on kauhean tyytyväinen kun tuli niin hyvin edustettua. Että kyllä nyt sai Katri/N hyvää näkyvyyttä kauniille asulle, ja oli varmaan se Katjakin ihan tyytyväinen Eiffel-Aveciinsa.

Kun se sitten menee ja kuola poskella odottaa, kuinka kauniita kuvia siitä on siellä juhlissa varmasti otettu, ja löytää tämän ajattoman hetken:Ei jumalauta.

Anteeksi kaikki. En millään olisi kyllä muistanut että pääsääntöisesti huusin ja näytin dorkalta. Puolustuksekseni sanottakoon, että varmaan tässäkin kohtaa taustalla soi Haddaway.

Kirsikkana kakun päällä? Löysin toisen kuvan. Se näytti paljon paremmalta:Ja vielä sokerina kuolonmaljani pohjalla? Kun kuulen että "toi on niin tyypillinen ilme sulle!".  Siis suu auki ja V-merkkiä kehiin.

Ei jumalauta.

Tiedättekö, kun ihminen saa yhden (ainoan) mahdollisuuden leikkiä glamöröösiä gaalatähtöstä. Kun se oikein kehtaa ja uskaltaa ja menee oikei...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

8 kommenttia :

 1. No hei Haddaway! :D

  VastaaPoista
 2. :D :D Mutta sä oot kaunis myös suu auki ja v-merkillä. Nimimerkki: "ei yhtään onnistunutta kuvaa ikinä; edes ammattivalokuvaajalla"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos, tämän täytyy olla paras valokuvakohteliaisuus ikinä :D

   Poista
 3. Pyhä Sylvi. Mä oikeesti luulin et me poseerattiin kivasti ja coolisti. Nimimerkki "Baby don't hurt me".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkin luulin. Ilmeisesti ei kun se valokuvaajakin kehotti sen sijaan ilmeilemään :D

   Poista
 4. Just hyvä, että noissa kuvissa näkyy aitoa iloa, eikä sellaista "bloggaripönötystä". Oikeesti, ootte upeita! :)

  VastaaPoista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.