Puolitoista jalkaa lomalla, puolikas blogissa

perjantai 3. heinäkuuta 2015 Valeäiti 23 Kommenttia


Mitä pidemmälle tämä viikko etenee, sitä löysemmäksi meno muuttuu. Onpa paha jos vähän lähtee viinille keskiviikkona, ja onpa paha jos käyttää aamun ekasta työtunnista puolet jonkun tyypin kotikirppiksellä. Onpa paha jos siirtää konttorin ravintolan terassille ja painaa to do -listan vikat jutut tuubitopissa kasaan. Ja onpa paha jos vähän kirjoittaa blogia työajalla. Älkää kertoko kenellekään.

Se on muutama tunti ja LOMA, sokka irti. Tanssittiin aamulla Kakkosen kanssa lomatanssit ja päiväkodissa hän ilmoitti lähtevänsä kello kaksi mökille. Ihan en vielä tiedä kuka hänen tavaransa pakkaa ja noutaa hänen ylhäisyytensä tarhasta. Se jäänee nähtäväksi, samalla rennolla otteella.

Edessä neljä huoletonta viikkoa. Tänäkin vuonna olen varmistanut nollastressin sillä, ettei yhtäkään suunnitelmaa ole. Koska se on kuulkaa sitä todellista luksusta tässä rutiinien ja ennakoinnin täyttämässä elämssä. Ettei tiedä mihin matka jatkuu.

Tänään se matka alkaa kuitenkin mökiltä, se on (kai) varma. Ja sitten se jatkuu, jotenkin.

Yksi ainoa suunnitelmapuolikas mulla on. Mietin, pitäisikö ottaa itselleen blogifiiliksennostatushaaste, ja sitoutua kirjoittamaan joka päivä jotain? Vaikka pientä ja tyhmääkin, mutta jotain? Tiedän että sieltä se kirjoitusinto taas löytyy, toiston vahvasta voimasta.

Mulla on sitäpaitsi teitä vähän ikävä, sitä meidän normaalisuhdetta, jossa minä kirjoittelen kaikkea mitä päähän pälkähtää, ja te kommentoitte jotain paljon fiksumpaa takaisin. Kun ei tämä kerran viikossa jotain puoliväkisin kirjoitettua oikein palvele meistä ketään hyvin. Kukaan ei jaksa vastatakaan kun itse kirjoittajakin on niin laiska. Niin että mitä sanot internet, jos hyppään kyytiisi pitkästä aikaa suurella innolla ja intensiteetillä, tuletko mukaan? Vai oletko sinäkin jo kesälaitumilla, autuaan vapaana suunnitelmista?

Mitä pidemmälle tämä viikko etenee, sitä löysemmäksi meno muuttuu. Onpa paha jos vähän lähtee viinille keskiviikkona, ja onpa paha jos k...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

23 kommenttia :

 1. Ihanaa lomaa! Kirjoita fiiliksen mukaan! Mä ainakin luen :) Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no jes, mä kirjoitan sitten sulle Satu :D

   Poista
 2. Internet ottaa ehdotuksenne vastaan innolla ja lupaa tsempata kommentoinnissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rakas internet, tiesin että sinuun voisi luottaa! PAhoittelen vammaisia käyttöliittymiä ja muuttunutta kommentoinnin kulttuuria, toivon että jaksat silti! :)

   Poista
 3. Täällä ollaan ja luetaan. Ihanaa ja rentoa lomaa!
  Mirka

  VastaaPoista
 4. Hoi! Joo! Ihanaa! Kirjoita! Oon pitkään seurannu juttujasi, jotenkin en vaan ikinä satu kommentoimaan :D nyt uskaltauduin! Tykkään paljon blogistasi, antaa helkkaristi toivoo tulevaan. Tääl mutseilen puoltoista vee pojalle ja toinen häntäheikki syntyy lokakuussa. Toivoo tarvitaan :DD
  Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun uskaltauduit, kiitos!! Paljon onnea odotukseen ja tulevaan, hyvin se menee :)

   Poista
 5. loma tuli ja meni ja todellakin luen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee että luet, buu sun lomalle! Pidän sulle sit seuraa täällä ;)

   Poista
 6. Moi. Kyllä me (minä ainakin) täällä ollaan. Samaa hullun myllyä vedetään ja lomaa odotellaan. Terveiset Amsterdamista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hello Amsterdam! Kiva että hengaat mukana, minähän laitan sitte juttua tulemaan.

   Poista
 7. Moi. Kyllä me (minä ainakin) täällä ollaan. Samaa hullun myllyä vedetään ja lomaa odotellaan. Terveiset Amsterdamista

  VastaaPoista
 8. Moi. Kyllä me (minä ainakin) täällä ollaan. Samaa hullun myllyä vedetään ja lomaa odotellaan. Terveiset Amsterdamista

  VastaaPoista
 9. Juu lisää blogia! Täällä kahden pirpanan (uhmaileva 2 v 5 kk ja surkeasti nukkuva 8 kk) äiti. Mun iltarutiiniin kuuluu lukea sinut, lähiömutsi ja y tu mama tambien koomassa sängyssä (samalla kun odotan että vauva herää) ja vitsit jos kukaan ei oo kirjoittanut. Mur. Joudun lukemaan hesarin uutisia. Siis todellakin luen, jos mitä tahansa kirjoitat!! Ja mukavaa lomaa! Sun blogi on huippu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihku kommentti, kiitos! Olenpa päässyt hyvään seuraan ;) karmeeta jos joutuu uutisia lukemaan, teen parhaani ettei sun tarvi!

   Poista
 10. Joo, todellakin luetaan! Elän itse aivan eri elämäntilanteessa kuin sinä, lapset jo isoja, mutta kirjoitat niin mukavasti/hauskasti, että olet ihan lemppareitani. Toki työskentelen päiväkodissa, mm kirjoitukseni lasten rooliasuista osui ja upposi, esittelin mm sen postauksen tiimikavereillenikin:)!
  Ihanan lupauksen teit lomallesi, muista myös nauttia lomasta! Niin muuten, vietettiin lapsiperhe loma Toscanassa noin 10 v sitten, aivan samaan malliin kuin tekin, ja kun luin ton teidän lomajutun, tuli hirvee matkakuume just sinne:)! Terv mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kommentti, kiitos! :) aina jotenkin tosi kiva kuulla jos joku muukin luin just samassa elämäntilanteessa oleva jaksaa lukea :)

   Poista
 11. Joo, kirjota kirjota! Löysin tänne muutamia viikkoja sitten, luin koko blogin alusta loppuun - ja viime viikon torstaina päädyin tähän hetkeen ja iski kriisi: mitä mä nyt töissä luen?? ;) Kiitos huippublogista, jään kuulolle hamaan tulevaisuuteen :)
  -TJ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle, olen aina yhtä hämmästyneen otettu että joku jaksaa kaiken läpi kahlata :) tervetuloa siis mukaan, kirjoitan parhaani mukaan sulle paljon luettavaa!

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.