Jokeriarpa lauloi

keskiviikko 29. heinäkuuta 2015 Valeäiti 6 Kommenttia

Se suuri reissupohdinta päätyi tilanteeseen "otetaan tämä viimeinen joka on jäljellä."

Tampereen kaupunki oli täynnä. Sinne ei haluta enää ketään. Lennot mihinkään muualle maksoi omakotitalon verran. Hanko tuntui epävarmalta sääennusteen kanssa, enkä edes yrittänyt kysyä pääsisikö sinne majoittumaan. 

Olisi varmaan koko Suomen teltatkin olleet täynnä. 

Joten, me matkaamme ajassa kolmisenkymmentä vuotta taaksepäin ja menemme kahdeksi yöksi tänne:


Kuva lainattu täältä jossa toivottavasti osuva kuvaus hienosta mestasta. 
Siis apua :D Tallinnan Pirita Top (!) Spa saa nyt näyttää meille parhaat puolensa kauniin ulkokuorensa alta. 

Tietääkseni sieltä saa kuitenkin viiniä, ja sehän on tärkeintä.

Harashoo!

Lomahaasteesta päivä 26/30 suoritettu, thank god. Haasteessa kirjoitan loman aikana (3.8. saakka) vähintään yhden kirjoituksen per päivä.

Se suuri reissupohdinta päätyi tilanteeseen "otetaan tämä viimeinen joka on jäljellä." Tampereen kaupunki oli täynnä. Sinne ei...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

6 kommenttia :

 1. Juuri palauduttiin kyseiseltä aikamatkalta :) Hotelli yllätti positiivisesti, kun ei odottanut oikein mitään. Hinta-laatusuhde kohdallaa. Uimaan mennessä kannattaa huomata myös alakerrassa oleva pienempi ja lämpimämpi uima-allas:) Oikein mukavaa matkaaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, löydettiin alakerran salainen asbestiallas ja pulikointi sujui oikein hyvin :)

   Poista
 2. No niin, odotan vertailevaa analyysia kohteesta! https://www.facebook.com/antto.terras/media_set?set=a.10204306047794129.1073741827.1316983005&type=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei jumalauta oikeesti. Meinattiin perua koko matka tämän nähtyämme. Spottasin about kaikki sun kuvat, paitsi en onneksi niitä luteita. Vertailevaa analyysia tulossa!

   Poista
 3. Sorii... Viisihenkinen perheemme taisi napata eiliselle viimeisen vapaan hotellihuoneen Tampereelta. Teimme varauksen su-iltana ja tarjolla oli tasan yksi hotellihuone - sekin TAYSin vieressä olevassa hotellissa, jossa majoittuu paljon potilaita ja heidän omaisiaan. Hotelli yllätti positiivisesti ja Tampere tarjosi parastaan. Särkänniemi oli ylihinnoiteltu, mutta mikä juttu on nää upeat, isot, aidatut leikkipuistot, joita Tampereella tuntuu löytyvän joka kulman takaa?? Toivottavasti Pirita yllättää teidät iloisesti, hyvää reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaa te perhanat!!! No hyvin kävi, oli mukava reissu (Piritasta huolimatta) ;)

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.