Ätsihhhh!!

keskiviikko 15. heinäkuuta 2015 Valeäiti 10 Kommenttia

Vihdoin! SE päivä! Tuubitoppeja, aurinkorasvaa, vesileikkejä, ulkoruokailua, oluita laiturilla ja nakupelleilyä vielä seitsemältä illalla. 

Kyllä kaikki nyt niin nauttivat, kun saa olla ulkona koko rahan edestä! 


Haistakaa paska.

Tämä oli vihdoin myös se jokavuotinen hetki kun muistan (liian myöhään) että mulla on heinänuha. Paitsi tänä vuonna se taisi tulla kolmen muunkin kaverinsa kanssa kylään. 

Meni aika monta tuntia että tajusin, mistä on kyse, ja tupla-annos antihistamiinia ennen kuin henki kulki taas. Aika kullannee muistot, mutta en muista ennen kärsineeni tästä näin pahasti.

Mitä sanoo kohtalotoverit, oliko tänään joku superhyperekstraheinäpäivä, vai olenkohan saanut jonkun uuden kasvun repertuaariini? 

Lomahaasteesta päivä 12/30 suoritettu. Haasteessa kirjoitan loman aikana (3.8. saakka) vähintään yhden kirjoituksen per päivä.

Vihdoin! SE päivä!  Tuubitoppeja, aurinkorasvaa, vesileikkejä, ulkoruokailua, oluita laiturilla ja nakupelleilyä vielä seitsemältä illalla. ...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

10 kommenttia :

 1. Me suunnattiin täältä isolta kirkolta Espoon Ikeaan ja mies niisti varmaan yhden talouspaperirullallisen matkan aikana. Nuhailu alkoi melkein samantien kun ylitettiin Helsingin ja Espoon raja. Allergiaa vai heinänuhaa, who knows...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, hänellä on oikeat otteet! :) harmi tietysti että piti niistellä mutta toisaalta mä olen iloinen etten ollut ainoa. Ps. Talouspaperirulla autossa on niin lapsiperhettä :D me kans!

   Poista
 2. Minä olin lapsena keväästä syksyyn yks pärskivä räkäpallo, teininä helpotti ja aikuisena ei oo ollut mitään. Tossa keväällä sain mojovan ylähengitystie-infektion, joka vähä niikuin jäi päälle. No eipä ollutkaan ylähengitystie-infektio, vaan tervetuloa ALLERGINEN ASTMA! Tämä on kuulemma joku supersiitepölykesä. Ai että, kiitos ja nam. Eipä vituta.

  Niin ja kirjoitat ihan mahtavasti! :) Oon lukenut jo kauan, mutta kommentoinnissa olen laiskanpuoleinen ;)

  - Nea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai miten kiva! :O on nää kyllä perseestä nää taudit ja muut vihuliaiset, kun pysyisi edes samoina.

   Kiitos paljon kauniista sanoista, yksikin kommentti tekee aina tosi iloiseksi :)

   Poista
 3. Hei minutkin yllätti tämä niiskuttelu ja aivastelu. Ja täältä keskemmältä Suomea kun laskeutui viikonlopuksi etelämpään Suomeen, niin oireet vähintään triplaantui, ätsiiiiiiiiiihhh!

  Kiva, kun kirjoitat joka päivä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kai sit vissiin joku superpäivä??

   Poista
 4. Mikä ihme lienee ollut, mutta mulla oli juurikin keskiviikkona maailmanlopun oireet päällä. Jouduin ottamaan tuplaten pillereitä ja nenäsumutetta sekä silmätippoja päälle. Tiistaina ja torstaina oli ihan normioireet... Weird.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni, sama täällä! Ei mitään enää torstaina!

   Poista
 5. Moi! Mikä toi on toi kesäinen herkkuruoka?
  Terv. Puikkia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli tosi herkullinen halloumisalaatti! Laitoin siihen granaattiomenaa, peruspohjan, kevätsipulia ja vähän hunajaa. No nyt tuli nälkä.

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.