Tule meille kahville tänään!

sunnuntai 3. toukokuuta 2015 Valeäiti 6 Kommenttia


Tässä kun noita kymmentä laatikkoa roudaillaan taas penkomiskorkeudelle, hiipii mieleeni huoli siitä ettei kaikki vaatteet ehkä häviäkään tänään uusiin koteihin. 

Tule siis sinäkin auttamaan! Tänään se nimittäin on, laatikoiden tyhjennyspaivä. 

Lastenvaatekirppis ja lukijatapaaminen samassa! Ovet on auki Helsingin Punavuoressa klo 12-16. Tarkemmat ohjeet saapumiseen saa meilaamalla valeaidin@gmail.com. 

Osa vaatteista lähtee uuteen kotiin ilmaiseksi, loput halvalla: 2€ alaosat ja 1€ yläosat. Tarjoan penkojille porkkanakakkua, kahvia ja huonoa läppää. 

Tulethan? 

Tässä kun noita kymmentä laatikkoa roudaillaan taas penkomiskorkeudelle, hiipii mieleeni huoli siitä ettei kaikki vaatteet ehkä häviäkään tä...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

6 kommenttia :

 1. Moikka, kiitos hyvästä blogista, fanitan.

  Mutta asiaan, meidän nyt jo 3,5 vuotiaalla on ollut kauhukohtauksia joka yö vuoden ikäisestä. Paino sanalla joka yö. Välillä kerran, välillä kahdeksan kertaa yössä. Aika jäätävää.

  En voi muutakuin todeta, ettei kukaan muu kuin perhe, kuin joka on samanlaisessa tilanteessa ollut, voi yhtälailla ymmärtää vanhempien yöllisiä hikikarpaloita, epätoivon hetkiä ja sitä että hetkittäin pelkää kuoliaaksi omaa untaan ja nukahtamista tietäen kirkumisen alkavan kohta.

  Tsekkaa tämä kirjoitukseni, toivottavasti se auttaa. Me mentiin Pikkujätin psykologille asti. Sieltä jäi mieleen lause, että tyttömme yrittää järkeillä tunteitaan niin paljon että menee koko yö sopan tunnesopan käsittelyyn. Ei pitäisi yrittää järkeillä kaikkea. Mutta minkäs teet kun on luonteeltaan minieinstein.

  Tsemiä yöhön, kyllä se menee ohi kohta tai vähemmän kohta. Loppuu kuitenkin. Meillä näkyy jo hieman valoa tunnelin päässä 2 vuoden yösekoilun päätteeksi.

  Jenni

  http://kahdenviivankansalainen.blogspot.fi/2014/05/kauheita-unia.html

  VastaaPoista
 2. Ja ny se edellinen viesti meni ihan väärään lokeroon, ihana blogger...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hätää, me kaikki vihataan Bloggeria :)

   Poista
 3. Täällä viikkaillaan pikkuruisia vaatteita paikoilleen. Kakkukin oli todella hyvää. Kiitos!
  - Mirka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva että kakku maistui ja vaatteita löytyi :) Kiitos itsellesi, kiva kun kävit!

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.