Tähän ei ole syynä Netflix

tiistai 7. huhtikuuta 2015 Valeäiti 6 Kommenttia


Olisihan sitä töitä tehtävänä, tai lenkkejä juostavana. Voisi vaikka aviomiehelle jutella tai leikkiä lasten kanssa. Tai miksei vaikka venytellä, jos se pää vaikka ensi vuonna taipuisi taas taakse!

Tai sitten voi tehdä jotain seuraavan listan asioista. Rakkaalla listalla on toki monta nimeä, tämä minun voi kulkea vaikka nimellä “miksi en katso enää telkkaria”.

Miksi en katso enää telkkaria:
 • Harrastan ennemmin liverealitya nimeltä “miten nää ihmiset oikein asuu” ja yritän kuvitella itseni asumaan johonkin niiistä kämpistä. 
 • Ihmettelen korkkarit mudassa miten hiton kallista se rakentaminenkin on. 
 • Pesen kuitenkin mieluiten tänään syntyneet kakka- ja pissapyykit. 
 • Lisäksi toivon peseväni säilöön menevät toppavaatteet, koska säilöstä juuri tulleet kuorivaatteet eivät olleet ihan Omoa. (ei kiitoksia menneen ajan minulle). 
 • Sitten haluaisin myös raahata (siis Insinööri haluaisi) vintiltä 8 laatikkoa ja 4 säkkiä lastenvaatteita. 
 • Haluan ehkä myös käydä joka helvetin laatikon läpi, erotella sieltä myytävät, siskolle annettavat, äidille palautettavat, roskiin menevät, Uffiin menevät ja lasten leikkeihin eksyvät (tätä viimeistä en halua mutta niin tulee käymään) 
 • Haluan varmasti myös käydä läpi tämän viikon jo muutenkin syntyneen pyykkivuoren. Siinä on muuten vierailevana tähtenä meidän sängyn petarin patjansuojus, koska Ykkönen + vieressä nukkuminen + pissavahinko. 
 • Sitten ehkä huomenna haluan lajitella tämän miljoonlaatikon ulos oksennetun sisällön. Mutta kuuluuko puolikas kirjankansi korjattavien, sekajätteen vai pahvijätteen kasaan? Sitäpä täytyy vielä pohtia pari päivää. 
 • Varmasti myös huomenna käyn läpi tuon portaikkoon ilmestyneen lajitelman erinäisiä aarteita vanhoista minidisc soittimista tyhjään BabyBjörn laatikkoon 
 • Sitten tietysti joka päivä menee ainakin kolmen hyvän Rillit huurussa - jakson verran aikaa siihen, että tyhjennän ja täytän tiskikoneen, teen ruokaa, leikin kilpikonnaa, harjaan hampaita, luen iltasatuja, pyyhin peppuja, komennan peppuja, täytän pyykkikonetta, nalkutan Insinöörille ja juon kaljaa. 
 • Koska voin käyttää senkin ajan internetin saastuttamiseen. Tällä. 
Niin että mitäpä sitä turhaan. Töllöttelemään.

Olisihan sitä töitä tehtävänä, tai lenkkejä juostavana. Voisi vaikka aviomiehelle jutella tai leikkiä lasten kanssa....

Facebook-kommentit

Muut kommentit

6 kommenttia :

 1. Tsemppiä! Me muutettiin viime vuonna kaksi kertaa ja toisella kertaa huomattavasti pienempään. Vaikka en mikään tavarahamsteri ole ja käyn suht säännöllisesti kamoja lävitse, niin olihan sitä. Roinaa, josta piti päästä eroon. Just vasta viime viikolla kävin lävitse yhdenkin (kauppa)kassin, jonne hätäpäissäni viime kesänä tyhjensin pari romulaatikkoa. Noh, ei siitä paljoa jäljelle ees jäänyt. Kunhan oli niitäkin tullut säilöttyä...

  En myöskään halua pelotella, mutta lasten kanssa muuttaminen saattaa olla aika erilainen kokemus kuin pariskuntana tai yksin muuttaminen. Ei silleen, että itselle olisi mitenkään yllärinä tämä tullut (eipä!). Hyvä siitä silti tulee! Ja jos olet vähänkään samalla tavalla vinksahtanut kuin mä, niin tavaroiden pois heittämisestä omista nurkistaan, saa aika hyvät vibat. Sitten lopulta. :)

  Oikeasti TES:ssä pitäisi silti olla muuttovapaapäivän sijaan muuttovapaaviikko. Ja fiksu ottaisi jonkun selviytymisloman siihen vielä päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksi kertaa??? Apua. Mä olen aina sanonut ettei meillä ole paljo kamaa, ja ennen olinkin ehkä oikeassa. Nyt en kyllä uskalla sanoa mitään. IHan jäätävä määrä tätä kamaa!

   Poista
 2. Todellakin, amen!
  No okei, netissä roikun illalla joskus puoli tuntia tai jopa tunnin kuten nyt, mutta todellakaan en tiedä mitä televisiossa pyörii. Paitsi lauantaiaamuisin Ryhmä Hau.

  Lohdullista, että muillakin pyörii tää helvetin rumba juurikin kuvaamiesi "siskon lapselle, myyntiin, UFFille, palautettavaksi lainasta, korjaukseen, pesuun, roskiin, odottaan että on pikkuveljelle sopiva, tai jokin muu epäselvä status...". Ja aina tää ruletti pyörähtää uuteen asentoon kun kausi vaihtuu ja/tai vaatteet eivät enää mahdu lasten päälle.

  Ja toinen amen tolle, että portaille kerätään tavaraa, joka siirretään ihan just pian tästä yläkertaan/alakertaan/kellariin/autotalliin/ihan mihin tahansa. Tänään ryhdistäydyin (pakko, koska huomenna tulee vieraita), niin lopultakin keksin loppusijoituspaikan (=roskis&silppuri&tärkeimmän töihin) kaikelle sille sälälle, jonka tyhjensin noin kuukausi sitten työlaukusta kiireellä yläkertaan meneville rappusille (meillä umpiportaat, eli aarteet eivät vahingossa putoile rappujen väleistä alas). On meillä sinä aikana imuroitukin, mutta sitä roinakasaa on sitten vaan siirretty. Ja aikaa tämän kasan perkaamiseen meni ehkä 10 min. No mutta ei ole sitten kai ollut viimeiseen kuukauteen sitä kymmenminuuttista, kivempihan sitä kasaa on siirrellä ja kasailla uudestaan, jos joku ohi juostessaan on sen potkaissut.

  Voimia muuttoon ja kiitos loistavasta blogista.

  Kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, kiitos voimista ja mukavasta komenttista, niin samaistun tohon kaikkeen!

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.