Positiivisia ajatuksia

tiistai 21. huhtikuuta 2015 Valeäiti 9 Kommenttia

Nyt on aikaa olla lasten kanssa. 

Kerrankin oli hyvä ajoitus töiden suhteen. 

Johan tässä vähän lepoa kaivattiinkin. 

Kauppakassi kävi eilen, kaapit täynnä ruokaa. 

Nyt sitä ruokaa ehtii tehdäkin. 

Ekaa kertaa ikinä se alkoi päivällä, ei yöllä. 

Hän osasi itse varoittaa ja ehdittiin pöntölle. 


Eikä kertaakaan käynyt mielessä että Insinööri on vielä 4 yötä, 3 päivää ja 12 tuntia Jenkeissä. 

Nyt on aikaa olla lasten kanssa.  Kerrankin oli hyvä ajoitus töiden suhteen.  Johan tässä vähän lepoa kaivattiinkin.  Kauppakassi kävi eilen...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

9 kommenttia :

 1. Ihanaa, että olet noin positiivinen! Täällä täysin sama tilanne, tosin meillä alkoi yöllä. Nyt tyttö nukkuu olkkarin lattialla patjalla ja minä ihailen aurinkoa ikkunasta. Pikaista paranemista! Toivottavasti pääsette vähällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi aurinko, se kuuluisa valoilmiö jota tuolla eristyksen toisella puolella kuulemma on nähtävissä! :) Pikaista paranemista sinnekin, toivotaan että on kaikille pikaiset dieetit.

   Poista
 2. Meillä just edellisviikolla kävi tää tauti, että paranemista! Joskus ei vaan voi kuin koittaa kaivaa ne positiiviset hetket, jottei vaivu täysin synkkyyteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä ei ole kyllä (vielä) synkkyyteen mitään aihetta - kaikki on tosi hyväntuulisia ja laatat osuu ämpäriin. Touhuilen täällä tyytyväisenä :) Sitäpaitsi me tavallaan ihan ansaittiin tämä, viimeinen tauti kun oli ennen joulua! kelaa! Nyt sit vaan toivotaan ettei tämä ylly joksikin ihan hulluksi noroksi..

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Näyttää siltä että kesto vain sen 8h :)

   Poista
 4. Uuh, tsemppiä! Meillä toinen on pois vielä 16 h ja arviolta 30 minuuttia - tämä parin viikon työmatka alkaa jo vähitellen tuntua nivelissä. Ja hei: osui tälle ajalle vain yksi lekurikäynti. Vielä ei näy vatsatautia, mutta onhan tässä vielä vuorokausi aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ehtii! Yhtäaikaa! Se se on parasta <3

   Poista
 5. Vinkki: jos haluatte selvitä (päiväkodista ja koulusta kannetuista pöpöistä huolimatta) yhdellä mahataudilla per about kolme vuotta ja silloinkin tauti kestää 1-3 oksennuskertaa, kannattaa hankkia maitohappokapseleita, joissa on neljä viisi baktterikantaa, ja syödä sellainen joka päivä (pienille jauheen voi sirotella vesitilkkaan tai jogurttiin).Vähentää myös flunssat minimiin. Toimii aikuisillakin. Tai sitten kyseessä on vain lumevaikutus, ja meidät on huijattu siarastamaan näin vähän :)

  VastaaPoista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.