PIeniä ristiriitoja

keskiviikko 25. maaliskuuta 2015 Valeäiti 6 Kommenttia

En millään halua myydä meidän kämppää. En mitenkään jaksa odottaa, että joku tekisi jo tarjouksen.

Huomenna menen ensin aamulla kolmeksi tunniksi metsään Lohjalle. Sieltä paukkaan suoraan Islannin suurlähetystöön kirjajulkkareihin.

Olen vahingossa lopettanut karkinsyönnin. Olen korvannut sen kaljalla.

Mulla on mennyt kahdet kengät rikki parin kuukauden aikana. En saa ostettua uusia, liian pihi. Sen sijaan ostin naurettavan, siis aivan naurettavan, kalliin puuvillaisen kevättakin. Se on valkoinen.

En todellakaan halua rakentaa omaa taloa. Yksikään valmis vaan ei kelpaa.

Ehkä kuolisin, jos meille tulisi nyt vauva ja tämä nyt kaksi päivää kestänyt univelka muuttuisi taas oikeaksi, kymmenen kuukauden piinaksi. Mutta ai että kun sitterissä keinuvat palloposket on söpöjä.

Inhoan välikautta. Termiä, vaatteita, ostotarpeita. En jaksaisi odottaa että se jo alkaisi ja päästäisiin toppakamoista eroon.

Kyrsii, että selkään sattuu näin paljon. Hoidan tilannetta tiukalla annoksella päätetyötä. Ja sillä kaljalla.


En millään halua myydä meidän kämppää. En mitenkään jaksa odottaa, että joku tekisi jo tarjouksen. Huomenna menen ensin aamulla kolmeksi t...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

6 kommenttia :

 1. Kunnon meininki - skål! Nämä tällaiset "tajunnanvirtapostaukset" ovat riemastuttavia =) Mutta toivottavasti selkäsi paranee pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No skål kivalle kommentille! :) kyyyllä tää selkä saa vaan luvan pysyä mukana :)

   Poista
 2. Jos olette talokaupoille suuntaamassa, niin haluanpa vain kokemuksen surullisella rintaäänellä todeta, että älkää sitten missään, siis _missään_, tapauksessa luottako kiinteistövälittäjän / myyjän teettämiin kuntotarkastuksiin. Vaikka olisi millainen tarkastus tehty, niin teettäkää itse hyväksi ja päteväksi katsomallanne taholla. Se R:llä alkava ei sitten ole se hyvä. Ehkä tämän jo tiesittekin, mutta halusinpa vain vinkata ettei käy köpelösti niinkuin eräillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tiedettiin mutta hyvä saada muistutus! Kiitos :)

   Poista
 3. Tää räntä ei paranna tilannetta. t. Tiskari

  VastaaPoista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.