Kikkarille tikkarille

torstai 5. helmikuuta 2015 Valeäiti 6 Kommenttia

Joskus on sellaisia päiviä, että. Että on maanantai ja sukat märkinä koko päivän. Että flunssa pukkaa päälle ja projektit jää kesken. Että lapsiakin vähän kiukuttaa ja meno on yleisesti mälsää.

Silloin, jos joskus, kannattaa lähteä tikkarille. Kikkarille. Etsiä säästökissasta rahat. Heittää höyhenenkevyet kumppari-Crocsit* paljaisiin jalkoihin, niskaan untsikatakki ja käteen pikkuveli. Mennä ulos sivuoven kautta, koska se on jännempää. 

Kipittää tien toiselle puolelle, valita hartaasti tikkari** ja maksaa se ihan ite. Kuitinkin voi ottaa. 

Kotona voi sitten imutella tikkaria jalat heiluen, parvelta alas alamaisia katsellen. 

Kyllä. Mikään ei tee niin hyvää kuin pieni iltaretki. (ja sokeri.)

Tänään meillä ei kenelläkään kiehunut yli.

*Crocsit saatu testiin blogin kautta 
**Tikkarit maksettu ite.

Joskus on sellaisia päiviä, että. Että on maanantai ja sukat märkinä koko päivän. Että flunssa pukkaa päälle ja projektit jää kesken. Että ...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

6 kommenttia :

 1. Sun blogi on ihan huippu. Tämän voi myös laskea ainoaksi viime vuosina luetuksi romaaniksi, olen epätoivoisina hetkinä kahlannut tämän läpi kahteen kertaan, omat lapset ovat hieman nuorempia, mutta nyt jo helpottaa (kohta 3 v. ja 8kk)! Vertaistuki (vaikka pari vuotta myöhässä) on ollut korvaamatonta. Tajusin myös jossain vaiheessa, että mehän ollaan painittu korin alla parikymmentä vuotta sitten (!) Helsinki-Espoo-taistoissa! Kiitos, olen saanut tästä monet hyvät naurut ja muutaman kyyneleenkin silmäkulmaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ja hei vieläkö pelaat? :)

   Poista
  2. Joo, olen ollut pelaamatta vaan loppuraskaudet. Mutta ihan vaan aladivareissa :). Jos pelataan joskus vastakkain niin lupaan tulla moikkaamaan.

   Poista
  3. No kuule, me ehkä mennään kohta divariin kans :) Et sinne sitte, levaritaistoissa voit kuiskata korvaan et "I know what you wrote last summer".

   Poista
 2. Voi nyt tuli kyllä sylki suuhun tosta ostamastanne salmiakkipussista.. Tunnistin! Tulee selvästi liian harvoin käytyä ärrällä.

  Kiva hyvän mielen postaus :)

  VastaaPoista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.