Kun nössö San Franciscoon lähti - vai lähtikö?

torstai 25. joulukuuta 2014 Valeäiti 16 Kommenttia

Mä taidan olla aika nössö. 

Vähemmän nössölle olisi sellainen tilaisuus käsillä että oksat pois: huomenna aamusta koko porukka lähtee ajelemaan kohti Phoenixiä ja viiden päivän lätkäleiriä. Meille on tarjottu mahdollisuus: mitäpä jos me otettaisiin vain teidän lapset mukaan ja te tekisitte jotain muuta? 


"San Francisco!" nää huusi kuin yhteen ääneen. To-del-la-kin! Rantatietä, kaupunkia, ruokaa, punapuita, viinitiloja, lomailua. Kahden. 

Mutta sitten alkoi vähän puntit tutista. Ai että viisi päivää ilman lapsia. Niillehän (mullehan) tulee kauhea ikävä? Meillähän on kaikilla vielä jet lagikin. Onkohan siellä Friscossa ihan sairaan kylmä? Ja mihin ne siis on menossa edes? Onkohan niillä tylsää? Entä jos Kakkonen laattailee autoon, satuttaa itsensä tai on vain mutrusuuna? Kukas sillon lohduttaa? 


No Mummi tietysti, tai Ukki. Tai pojat, tai Käly, tai..kyllä siellä mukavia ja rakkaita sylejä riittää. Ja turvallisuus? No se Käly on erikoistunut lastenlääkäri. Ehkä se osaa laittaa laastarin. Sitäpaitsi, jos niillä on tylsää kolmen serkun kanssa kylpylässä niin mä olen tehnyt kasvattajana jotain väärin. Se viisi päivääkin on kai vain neljä, ihan eri juttu. 

Milä ihme mua sitten vaivaa? Miksi en hypi riemusta?

Tässä taitaa olla nyt kyse jostain oudosta äidinvaistojutusta. En epäröisi hetkeäkään jos lapset olisi menossa tavallisen tylsästi mummolaan ja mulle annettaisiin mahdollisuus olla sillä aikaa neljä päivää Friscossa. 


Jotenkin on ihan eri asia lähteä vieraalla mantereella 1200 kilometrin päähän omista lapsista. Kun sekä oma että niiden määränpää on tuntematon. Tuntuu että ne voisi yhtä hyvin olla lähdössä kuuhun. Että hei menkää te vaan Marsiin. Me otetaan nämä mukaamme tonne reikäjuustolle. 

Nyt kaivataan kannustusta: jos olet käynyt SF:ssä, kerro miksi sitä ei pidä jättää väliin. Jos olet käynyt Phoenixissä, kerro miten hieno ja lapsiturvallinen paikka se on. 

Tää nössö nyt vaan tarvii vähän vahvistusta. Esimerkiksi sellaista, että reissussa voisi käyttää näitä joulupukin tuomia kaunottaria:


Mitä muuta keksitään? 

Mä taidan olla aika nössö.  Vähemmän nössölle olisi sellainen tilaisuus käsillä että oksat pois: huomenna aamusta koko porukka lähtee ajelem...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

16 kommenttia :

 1. Frisco on ihana! IHANA! Muuttaisin sinne heti. Se on rento, sopivan boheemi, hyvin mäkinen ja aika pieni. Luulen, että teitä saattaa kaduttaa, jos ette nyt tartu tähän mahdollisuuteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa olin tulossa sanomaan! Ainoa kaupunki jota olen TODELLA jäänyt kaipaamaan!

   Poista
  2. no jee, sinnehän me mennään! :)

   Poista
 2. Kun menette syömään pannukakkuja Mama'siin hyvin nukutun yön jälkeen et edes muista koko lapsia!
  http://www.mamas-sf.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OI nams. Kiitos tästä. ei taida mahtua mukaan pakatut farkut jalkaan enää ensi viikolla.

   Poista
 3. Tai sit menette koko kööri san franciscoon? :) Voi se länsirannikko me kans aiotaan joskus vielä kiertää. Kierrettiin kolmestaan itärannikko mutta siihenkin uppos muitama yonni. Tällä porukalla kuukausi länsirannikolla maksais äkkiä kymppktonnin vaikka koittais edullisestikin päästä. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei :D mennään nyt kahdestaan ja kärsitään mahdolliset ikävät siellä.

   Poista
 4. Frisco on HUIKEA! Et voi jättää tilaisuutta käyttämättä. Ja hei, sulla ei koskaaan tuu olemaan noin pätevää lastenhoitojoukkuetta, ton tiimin kanssa mä laittasin muksuni vaikka sinne kuuhun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä totta! Jos jonkun kanssa kuuhun pitäisi mennä niin näiden :)

   Poista
 5. Tottakai te meette San Franciscoon! Se on aika monesta kolutusta kaupungista mun ehdoton lemppari.

  Niin ja Phoenix, eiköhän ne lapsukaiset ole ihan turvassa siellä autiomaankeskellä lämmössä, yhdessä isovanhempien ja sen lastenlääkärikälyn kanssa. Onhan toi teidän lastenhoitajalauma nyt kuitenkin aika tasokasta, eikä mikään puhelinluettelosta tai googlaamalla löytynyt opiskelijatyttönen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta, mennäänhän me nyt sitten :) MIstä saadaan nyt sit vielä meille tota lämpöä sinne ettei sääennusteen +10 pitäisi paikaansa?

   Poista
 6. Kysy insinööriltä, kyllä se muistaa!! Ja viinitilat. Ja maisemat. Ja ruoka.

  -Henkka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mitään muista, sillä on lapsiperheajan dementia :)

   Poista
 7. No sinne vaan, mahtava paikka, lapset kuulostaa olevan hyvässä huomassa! Joskus ikäänkuin häämatkalla (vegasista seuraavana kun kerran oltiin) siellä olleena muistelisin sen olevan paikka, missä rattaita ei välttämättä olisi niin kätevä työntää... Joten on kiva vaan levätä hotellilla, eikä säntäillä pelastamassa putoilevia vaaseja, kun rattaissa lepäilen tyypit on energiaa täynnä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla kyllä että se on kiva paikka, sinne nyt mennään :)

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.