Kaksi hurraahuutoa ja yksi iso kirosana

perjantai 14. marraskuuta 2014 Valeäiti 6 KommenttiaYksi hurraahuuto sille, että elämä voittaa. Minulla ja Kakkosella. Kakkonen on kipsipotilas (TJ4!) jolla on 2 x korvatulehdus ja 2 x silmätulehdus. Kiva kombo. Minä taas olen korvatulehdustoipilas, oman elämänsä idiootti, joka ei tajunnut levätä viime viikolla ja joutui siten pakkolepoon tällä. Tänään näyttää jo siltä että pysyn hengissä, vaikkakin kaikki yli kolmenkymmenen askelen askareet vaativat pötkötystaukoa. Tämän hurjan energiabuustin avulla sain vihdoin aikaan kuvien siirtämisen kamerasta toiselle koneelle. 

Sille siis toinen hurraa, nyt kamera on taas käytössä! Yllä muutamia muistikortin syövereistä löytyneitä muistoja.

Kolmas hurraahuuto jää saamatta ja sen tilalle laitetaan joku oikein mehukas kirosana pienen marttyyri-itkun saattelemana. Kävi nimittäin niin, että tämä flunssahörhö tumpeloi jotenkin aivan helvetisti (ja monta eri kertaa!) ja onnistui hävittämään satoja kuvia viime kesästä. 

Sinne meni Ykkönen ja huikea onnihymy hepan selässä, sinne meni Kakkonen kavereineen iltakylvyssä vannoissa kalliolla ilta-auringossa ja sinne meni lapset uikkareissaan kottikärryn kyydissä matkalla mökin viereiselle uimarannalla. Ja vaikka mitä muutakin ihanaa muistoa kesästä. 

Jos tässä nyt käy niin, että niitä kuvia ei ihan oikeasti enää löydy, otan ensinnäkin ihan kunnon itkuhuutopotkuraivarit. Sitten kun ryhdistäydyn, käytän vapautuneen energian siihen, että otan entistä enemmän kuvia ja opettelen tämän perkeleen kuvien purkamisen kunnolla. 

You have my word. 


Yksi hurraahuuto sille, että elämä voittaa. Minulla ja Kakkosella. Kakkonen on kipsipotilas (TJ4!) jolla on 2 x korvatul...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

6 kommenttia :

 1. Kauniita kuvia. Nämä jotka säästyivät. Niistä jotka katosivat: kiroilu lienee oikeutettua. Voihan #%&*¥¡¿

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Niitä jotka *$#%*# katosi, en ole vielä edes etsinyt koska *#*%*%^#$#

   Poista
 2. Kiroilu on hyvinkin aiheellista. Minä olin ottanut varmuuskopiot (aina) ja juuri vuoden 2009 (häät ja esikoisen syntymä!!!) varmuuskopiot tuhoutuneet. Ja myös alkuperäinen kuvakansio vanhalla tietokoneella! --- Ihan muutama perkele singahti suusta---

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi apua, toi on ihan pahinta :/ :/ mun vanhempien hääkuvat on aikanaan menneet vesivahingossa pilalle ja se harmittaa meitä kaikkia edelleen!

   Poista
 3. Recuvalla (https://www.piriform.com/recuva) saa ainakin osan jo muistikortilta poistetuista kuvista takaisin. Ohjelma on lisäksi ilmainen, muistikortti vaan tietokoneeseen ja ohjelman tekemä skannaus päälle. On ainakin mulla toiminut, tuloksena tosin noin miljoonan jo poistetun kuvan katsominen uudestaan :)

  VastaaPoista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.