Yötankkaus

perjantai 19. syyskuuta 2014 Valeäiti 10 Kommenttia

Halusin vain tulla kertomaan teille, ja erityisesti sinulle Kakkonen, että nyt olet taas aika ihana. Heräsit äsken vähän itkemään ja kysyit minun perääni. Ojensit kädet pitkästä aikaa ilmaan sylin merkeissä. Takerruit minuun taas niin kuin ihan hetki sitten pienempänä, melkein vauvana. Tulit viereen nukkumaan ja käperryit ihan kainaloon. 

Ja nythän on niin ettei säälittävä äitisi saa enää unta. Pysyttelen hereillä ja ihastelen pieniä piirteitäsi. Levollisia kasvoja, joista on pois päivän mutrut. Pehmeitä kiharoita, jotka kutittelevat naamaani kaivautuessasi yhä lähemmäs, ihan kiinni, jatkuvaan kosketukseen. Käteni alla lepäävää hengittelevää mahaa ja pulleita käsiä, jotka ovat unen rauhasta pehmeinä, eivätkä jännity pyristellessään pois, eteenpäin, ylöspäin, itse

Huomenna heräät varmaankin iloisen yllättyneenä siitä että elämäsi naiset ovat kummallekin puolellasi. Ja sitten lähdet taas touhuamaan itsenäisesti, apua kaipaamatta. 

Se on ihan ok. Saat itsenäistyä. Nyt kun taas muistan, että on minullakin vielä aika suuri rooli tässä. 

Hyvää yötä pieni tuhinakaksikkoni. 

Halusin vain tulla kertomaan teille, ja erityisesti sinulle Kakkonen, että nyt olet taas aika ihana. Heräsit äsken vähän itkemään ja kysyit ...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

10 kommenttia :

 1. Raskaana: byäääääääääääääh :D <3

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Ja arvaa, on kuin se olisi lukenut tämän. Se on ollut taas oma ihana itsensä tänään <3

   Poista
 3. Awwww <3 Nämä hetken kun muistaisi uhmiskohtauksen ollessa päällä :) Meidän 2v7kk on niin söpö ku ei osaa sanoa S-kirjainta."Iti tule leikkimään pintessaa" Kyllä se vielä sen ässän oppii,nyt se vielä saa sössöttää söpösti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ei meilläkään osata ässää, eikä ärrää, eikä jiitä, eikä...no joo, välilä ei aina ihan sitten saada selvääkään :D

   Poista
 4. Täällä uusi blogisi seuraaja tunnustaa, että silmät täyttyi kyynelistä tätä lukiessa! Kainalossa nukkuu parhaillaan melkein 7kk vanha poika, joten on kaikki tuo vielä edessä päin..

  VastaaPoista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.