MYYDÄÄN: Pala unelmaa

lauantai 27. syyskuuta 2014 Valeäiti 22 KommenttiaNyyh, nyt on tuplavaunut myynnissä. En halua myydä tuntemattomille, joten ostakaa teistä joku ne?


"Myydään liikkumisvapaus kaupunkiäidille. Näillä täysmustilla kaunottarilla vetelet Stokkalle ja takaisin, sporassa, bussissa, metrossa ja puskassa. Toisessa kädessä kahvi ja toisessa vaunut, joilla suhauttelet menemään rennon kepeästi muiden katsellessa ihaillen. Vaunut on mitoiltaan normaaliyhdistelmärattaiden luokkaa, joten ne mahtuvat yllättävänkin pienistä koloista. Isot pyörät, hyvät jouset ja mukavan joustava työntökahva takaavat tärkeimmän, eli työntäjän käyttömukavuuden. Toisaalta lapsetkin viihtyy niin, ettei näitä kuulemma saisi myydä. Myyn silti.

Jos asvalttiviidakko ei ole sinua varten, ei hätää - voit myös vaikka karata metsälenkille, neljällä isolla pyörällä kelpaa vedellä! Vervet ovat erityisen hyvät vaunut pienellä ikäerolla syntyvillä sisaruksilla, mutta isommatkin viihtyy. Mitä tärkeintä, tämä selkävammainen äiti jaksoi 1,5v työnnellä kahta isoksi kasvanutta veijaria näissä kesät talvet. Vaunujen ainoa konkreettinen miinus on lähes pakotettu keskustelu ventovieraiden kanssa, sillä tulet kuulemaan viikottain häkeltyneen "oho siellä oli toinenkin" -kommentin. Vinkki: hymyile kiittäen ja kerro että nämä uudet nykyaikaiset vaunut ovat totta tosiaan aikamoisia tilaihmeitä.

Vaunut ovat vuosimallia 2012, ja ne ovat hyvässä kunnossa. Käytetythän ne toki ovat, joten "uuden vaunun tuoksua" on turha odottaa. "Priimakunnossa", totesi kuitenkin eräskin tarkastaja. Kerrottakoon kuitenkin että pieniä stipluja on matkan varrella tullut: rungossa on pientä naarmua ja "kovasta muovista" tehdyssä tuplasadesuojassa on käyttöä haittaamaton repeämä (Niin käy kun vaunuvalmistaja ei tiedä että täällä Pohjolassa on pakkasta). Vaunut ovat saaneet aina majailla sisätiloissa, eivätkä lapsemme ole käyttäneet niitä puruleluna. Kaikki kangasosat on pesty viimeisen käytön jälkeen.

Paketissa saat kaiken mitä tarvitset: itse vaunut, sisaristuimen, kantokopan, sadesuojat (yhden ja kahden lapsen käyttöön), hyttysverkon + sadesuojan vauvaosalle, sekä jopa vararungon (alkuperäisessä oli mallivika, joka kulutti renkaita. Renkaat ja runko siis uudemmat). Löytyypä meiltä myös yksi StorkSakin hoitolaukkukin, voit ostaa senkin pois, keskutellaan siitä sitten kun tulette katsomaan.

Tekniset tiedot ja lisää kuvia KVG tai vaikka Vaunu-aitan sivuilta: http://www.vaunuaitta.fi/phil-teds-verve-p-1946.html

Vaunut asuvat ja odottavat noutoaan Punavuoressa, Helsingissä. Koska ne on niin hiton näppärät myös taittaa kasaan, voimme myös toimittaa ne jonkin järkevän etäisyyden päähän suoraan ovellesi.

Vastaava paketti maksaisi nyt uutena noin tuhat euroa. Ota se tästä halvemmalla ja tee samalla ympäristöteko. Soita, tarjoa, huuda, kysy. Olemme vihdoin valmiit luopumaan rakkaista vaunuistamme. 

Nyyh, nyt on tuplavaunut myynnissä. En halua myydä tuntemattomille, joten ostakaa teistä joku ne? "Myydään liikkumisvapaus kaupunkiäi...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

22 kommenttia :

 1. Hip hei, olen kiinnostunut! Mutta kysymys kokeneemmalle kuuluukin: kuinka tarpeelliset vaunut ovat, jos lapsille tulee ikäeroa 2v 9kk? Eli jäävätkö sitten kuitenkin äkkiä käyttämättä kun isompi on jo niin iso? Muutoin tuskin edes ajattelisin tuplavaunuja ja tyytyisin seisomalautaan, mutta kun mekin asumme Helsingin keskustan asfalttiviidakossa, olisi tuo isompi karkailija pakko saada välillä edes jotenkuten aloilleen, ettei se ryntäilisi autojen alle. Ja sama homma jos/kun liikumme paljon ratikalla: lapsi ei ihan niin helposti toikkaroisi ympäri ratikkaa. Voin tulla vaikka katsomaan vaunuja, asun aika lähellä :) Voit pistää viestiä: ruusu107@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mä voisin vastaa yv vähän pidemmin, mutta nopea vastaus: kyllä 2v9kk on vielä aika pieni kävelemään itsenäisesti kaikki matkat ja seisomalauta taas on aika tuskainen työntäjälle jokapäiväisessä käytössä kun joudut olemaan joko liian takana tai liian sivussa työntöaisasta. Eikä kulje muuten lumessa.

   Haluaisin saada näistä 400+ €, huuto.netissä lähtöhinta on 330. Tämä tiedoksi muillekin mahdollisesti kiinnostuneille :)

   Poista
  2. Niiiiiin ja piti sanoa että tämä meidän 4v menee edelleen vaunuihin jos vaan saa luvan. Että kyllä se käyttöaika pitkä on, ja etenkin siinä alussa aika kullanarvoista että tästä(kin) asiasta tarvitse vääntää vaan saat kummankin lapsen kulkemaan söpösti ja köytettyinä :)

   Poista
  3. Kiitos vastauksesta! Hyvä tietää, että vaunut todennäköisesti tulisivat tarpeeseen, olen sitä tässä arponut jo pidemmän aikaa. Ja toisaalta alan kallistua sillekin ajatukselle, että vaikka niitä käytettäisi tyyliin puoli vuotta, on se aika pitkä aika äidin homehtua kotona neljän seinän sisällä...

   400 euroa on ehkä pikkuisen enemmän kuin äkkiseltään ajattelin hinnaksi, mutta toisaalta jos kaikki taittosysteemit sun muut toimii moitteeta ja kärryt tuntuvat kevyiltä ja kompakteilta, niin ei se täysin mahdoton ole. Naarmut sun muut ei haittaa. Mutta jos joku on kiinnostunut maksamaan enemmän niin sitten jättäydyn kisasta.

   Poista
 2. Ihan olis ihanat, mutta käytettynäkin lompakolle varmasti liikaa...

  VastaaPoista
 3. Jos se nuorempi on istuva, siinä pystymmässä säädössä ja lisää tähän seisomalaudan, näissä matkustaa myös mukana 5 v serkkupoika. Ei suositella selkävaivaisille äideille/tädeille. Kyllä voin kans suositella jollekin tästä hyviä kärryjä, ostakaa ostakaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos tuesta! :) ja samaa mekin ollaan tehty, käytetty myös seisomalaudn kanssa 2-3 lapsen kanssa..

   Poista
  2. Ja hintakin on ihan käypä, meidän meni huuto.netistä 500 €:llä. Ostakaa ostakaa :) joka euron arvoiset!

   Poista
 4. ihanuusrattaat, meillä on vibet ja <3

  VastaaPoista
 5. Hei, onko sulla ollut ongelmaa renkaiden kanssa? Ostin nuo rattaat käytettynä ja ovat tosi ihanat kaikin puolin MUTTA renkaat kuluvat parissa viikossa puhki ja nyt on jo kolmas pari renkaita kokeilussa. Tein reklamaation vaunuaittaan ja odottelen edelleen tietoa... Ihan uskomatonta että noin kalliissa rattaissa on tuollaiset renkaat :-/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiku se on just se mallivika! Pyydä että tilaavat sulle uuden rungon (ja renkaat). Se vanha on "vino" niin että kuluttaa renkaat pikkuhiljaa puhki. Saa myös suoraan valmistajalta ihan varmasti. Eli renkaiden vaihto ei auta, vika on rungossa.

   Poista
  2. Eikä! Mistä olet kuullut? Kiitos paljon! Vaunuaitalla eivät osanneet sanoa mistä johtuu eivätkä puhuneet mitään tyyppivioista :-/

   Poista
  3. Kuulin ongelmasta ja syystä kaverilta, huomattiin että meillä on sama vika ja otettuun yhteys valmistajaan. Saatiin uusi runko ja renkaat just ennen kuin oli menossa puhku :)

   Poista
 6. Voisin tarjota niistä 410€. Jos olet kiinnostunut, niin lähetä viestiä osoitteeseen helmi78@outlook.com. :)

  VastaaPoista
 7. Näissä ei ilmeisesti saa vauvaa matkustamaan naama työntäjään päin? Olisi ajankohtaista keväällä koittavan perheenlisäyksen johdosta järjestää tähän meidän päivittäislogistiikkaan jotain järkeä, mutta opiskelijabudjetti ja nämä pari ominaisuusvaatimusta (että vauvan kanssa voi väännellä naamaa, että on helppo hyökätä pyyhkimään se vuosisadan puklu ennen kuin kamaa on joka paikassa) tuntuvat tekevän ostopäätöksistä ihan mahdottomia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei saa :/ toisaalta vauvan naama on suoraan työntäjän alla silloin kun se on vielä kantokopassa, eli toisaalta varsin hyvä access!

   Poista
 8. yhden lapset saa, ostamalla se vauvankopan. ja alapenkille sen ison sisaruksen, en tiedä suositellaanko tätä, mutta tätä komboa vibella&verveillä näkee kaupungilla kyllä

  VastaaPoista
 9. Hei, meilläkin on ilmeisesti sama runkovika rattaissamme, koska renkaat kuluvat parissa kuukaudessa. Voisitko kertoa tarkemmin minne olit yhteydessä ongelmasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisin olla suoraan myyjään yhteydessä, siellä ongelma oli hyvin tiedossa ja hommat meni helposti. Toki helpointa on varmasti olla suoraan maahantuojaa / valmistajaan yhteydessä.

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.