Heti perään yksi juttu

tiistai 9. syyskuuta 2014 Valeäiti 4 Kommenttia

Niin siitä perheen ja työn yhdistämisestä. Tosielämän tilanne juuri nyt:

Koneella auki viimeistelyssä 70.000€ tarjous, seuraava odottaa käsittelyyn pääsyä. Aikaa näille kahdelle tämä päivä, siis 2,5h ennen tarhahakua.

Onneksi on työrauha, koska ainoa kollega nukkuu päiväunia pienessä sängyssään.

Aivastin. 

Voi saatana.

Nyt ei voi kuin kirjoittaa hitaasti, olla naksuttelematta hiirtä ja toivoa että toi kääntyilevä pieni peppu päättäisi vielä nukkua.

Ymmärtääköhän asiakas, jos tarjous on vähän keskeneräinen kun jouduin äkillisiin junaradan rakennushommiin?Kuva: Insta @Valeaiti

Niin siitä perheen ja työn yhdistämisestä. Tosielämän tilanne juuri nyt: Koneella auki viimeistelyssä 70.000€ tarjous, seuraava odottaa kä...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

4 kommenttia :

 1. Heti perään kysymys: millä menetelmällä te päätätte, kuka hoitaa sairaat lapset? Mä pahoin pelkään, että meillä on edessä tiukkoja neuvotteluja aiheesta tänä syksynä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menee niin kuin kaikki muukin meillä: fifty-fity. Periaatteessa vuoropäivin siis, paitsi että usein kikkaillaan kummankin tärkeiden menojen ympärillä joustaen. Ja sitä meidän turvaverkkoa paljon hyödyntäen. Mutta en voi valehdella, on se silti usein kinaamista. Että kummalla nyt sitten onkaan tärkeämpi palaveri. Joustettava on, ja välillä lapset on mukana toimistoilla :) tästä pitäisikin kirjoittaa joku päivä!

   Poista
 2. Hui:D! Minä pelkäsin aikoinaan lapsen liian nopeaa heräämistä oman väsymyksen vuoksi mutta jos puntarissa painaisi lisäksi tonnien työt..Hatun nosto ja tsemppiä työrauhaan :)
  http://thebernardandbianca.blogspot.fi/2014/09/paikkarit-pyha-hetki.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, älä yhtään vähättele itseäsi. MIKÄÄN ei ole hirveämpää kuin menettää päiväunihetki oman univelan kanssa. Nää tarjoukset nyt tehdään vaikka yöllä, mutta äiti tarvii unensa. niin. Tsemppiä siis sinne!

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.