Seteleitä Strösselistä

sunnuntai 10. elokuuta 2014 Valeäiti 2 Kommenttia

Ykkönen on selvästi markkinoinnin ja vähittäiskaupan luonnonlahjakkuus. 

Mökillämme avattiin tänään tämän yrittäjähenkisen ihmelapsen toimesta aivan uusi kauppa. 


Strösseli-niminen kauppa sijaitsee leikkimökissä, jonka ikkunasta voi ostaa oikeastaan ihan mitä vain. Ensimmäisenä tuotteena myyntiin laitettiin erittäin houkuttelevat setelit. 

Menin kauppaan tuotteen houkuttelemana ja voin kertoa että palvelukokemus oli alusta loppuun erinomainen. Palvelu oli poikkeuksetta ystävällistä ja nopeaa, ja kaupan apulaispoika toimitti hämmästyttävällä tahdilla kaupan päällisiä ja muita pieniä huomionosoituksia asiakkaalle. Kerran se tosin vohki yhden setelini ilman vaihtorahaa, mutta annoin mennä. Hyvään tarkoitukseen kuitenkin. 

Hyvä kauppias ymmärtää kuitenkin, ettei tämän päivän digitaalisessa maailmassa pelkkä hyvä kokemus ja laadukkaat tuotteet riitä. Kivijalkaa on markkinoitava paljon, hyperlokaaleja, personoituja viestejä hyödyntäen. 

Niinpä tämä uuden sukupolven kauppias äkkäsi rantaan karanneen asiakkaan, ja tuli hetken päästä ystävällisesti suosittelemaan uusintakäyntiä: "Tuletko käymään meidän kaupassa, siellä on kaikkia uusia juttuja myynnissä."

Ja kun onnellinen asiakas poistuu uusien kottikärryjensä (15€) kanssa, se muistaa vielä huikata perään tärkeimmän:

"Kiitos kun kävit meidän kaupassa!"

Ottakaa opiksi Stockmann ja kumppanit. 

Ykkönen on selvästi markkinoinnin ja vähittäiskaupan luonnonlahjakkuus.  Mökillämme avattiin tänään tämän yrittäjähenkisen ihmelapsen toimes...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

2 kommenttia :

  1. Taustaa; Googletin ihan nopsasti vaan sanoilla "töihinpaluu hoitovapaan jälkeen" ja löysin blogiisi päivitykseen jossa pohdit töihinpaluuta sitten joskus. Oli sitten pakko (!) etsiä tuoreempaa tekstiä että oletko jo töissä ja miten mennyt jos on mennyt. Tekstisi olivat niin viihdyttäviä että huomasin ykskaks lasten leikkineen tunnin verran keskenään, sujuvasti, äidin ahmiessa blogitekstejä. Nyt klo tulee neljä, keskimmäisen 7v-synttärivalmistelut tyssäsivät tältä iltapvltä ja mies tulossa töistä eikä ruoasta tietoakaan. Kiitos ilahduttuttavasta iltapvähetkestä ja onnellista arkea sinne. terv. kotiäiti enää kuukauden :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten hauska kuulla! Toivottavasti saitte jotkut synttärit sentään järkättyä :) tsemppiä töihinpaluuseen, se on ihanaa.

      Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.