Näit juuri tulevaisuutesi

torstai 7. elokuuta 2014 Valeäiti 12 Kommenttia

Kun Tallinnassa toimiva, eräisiin osiin erikoistunut lääkäri kysyy minulta vuoden päästä "miksi?", kerron sille tämän tarinan:

Tämän(kin) hikisen yön jäljiltä menin noutamaan aamuäreää, syliin vinkuvaa Ykköstä huoneestaan. Saavuin paikalle luonnollisesti pelkät pikkarit jalassa, koska trooppinen kesä (love love love it). 

Ykkönen lopetti mankumisen ja katsoi epäilevästi. Kädet laskeutuivat hiljalleen alas syliinpyyntöasennosta. 

"Täh, etkö sä haluakaan syliin?"

"Äiti mä en tykkää tisseistä"

"Sori vaan mutta on aika kuuma. Mikäs tisseissä vikana?"

......

"Kun ne roikkuu ja tuntuu pahalta". 

Tähän kohtaan haluaisin sanoa että olin kypsä aikuinen ja ohjasin ajattelemaan että kaikki muodot on kauniita, vaan ei:

"No ne kuule tuli kun imetin teitä kahta. Toivotaan että sä saat paremmat."

Tänä iltana en ehkä kylve vanhemmuuden itseriittoisassa lammessa, mutta en kyllä myöskään hengaile kotona koirankorvat paljaina.


Just you wait. 

Kun Tallinnassa toimiva, eräisiin osiin erikoistunut lääkäri kysyy minulta vuoden päästä "miksi?", kerron sille tämän tarinan: Täm...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

12 kommenttia :

 1. Tuli mieleen, että huomaakohan lapset "imetysrintojen" ja "koskemattoman poven" eroa? Molemmathan roikkuvat ulokkeina kuitenkin.

  -anna

  VastaaPoista
 2. :D

  Meillä menee vähän toisinpäin: 'nänni' oli yksi ensimmäisistä lapsen oppimista sanoista. Nyt, lapsen ollessa hyvin puhelias 2v1kk, se haluaisi edelleen hyvin usein sylissä ollessan tunkea kätensä paidan kauluksesta, asettaakseen sen nännin päälle. Jos ohjataan pois, käsi etsii nännin vaatteiden läpi ja saattaapi ottaa sormien väliin. Öisin jos herää kesken kaiken, nänni tunteminen kämmenellä olis ainoa mikä lohduttaa. Myös isin nännit käy paremman puutteessa.

  Suihkuun mennessä (edelleen) lelut tipahtaa käsistä, kun maitorauhaset pilkahtaa näkyviin. 'HALUUN KOKEILLA NÄNNIÄ!'

  Joskus toivoisin, että tää obsessio lakkaisi ;) Lisäksi vähän jännittää miten käy, kun tulee se uusi, pienempi tyyppi perheeseen ja yhtäkkiä nännit onkin täysin sen valtakuntaa..

  VastaaPoista
 3. Nää on niitä hetkiä, jolloin meillä todetaan: "Lapset on rikkaus"

  VastaaPoista
 4. :D Voi eikä! Totuus ei aina tule lapsen suusta, eihän?? :DD

  VastaaPoista
 5. Onneksi mulla on vain kaksi poikaa. Voin sitten sanoa että jätä pillimehut ja rusinat pois, ettet vain saa miestissejä.

  Mutta: auts! Etköhän silti ole paidan alla yhtä kaunis kuin naamasi (oon kade).

  Ja ihan mahtava teksti taas! :-D

  VastaaPoista
 6. Hahahahaha! :D Liput Tallinnaan pian taskussa ja naisten reissu odottaa uutta, ylöspäin suuntautuvaa elämää!

  VastaaPoista
 7. Auts.

  Mut hei, hienosti sä kuitenkin pysyttelit asialinjalla! Tuosta olis hyvin voinut heittää marttyyri-mutsi kortin kehiin ja kertoa kaikista imetysdieteistä, valvotuista ja yhdellä kyljellä torkutuista maitolaituriöistä ja niiin edelleen ja niiin edelleen :D

  Mahtava teksti :D

  Terv. inssis uusissa maisemissa

  VastaaPoista
 8. Voi Valeäiti, sä oot ihana! Sun lapset myös. Nauroin ääneen , kiitos :)

  VastaaPoista
 9. Minäkin olen aamuisin tissit paljaana. Luojan kiitos lapseni ovat yleensä kommentoimatta mitään. Paitsi isompi muistaa isänsä lupauksen "jos isi syö oikein paljon sipsejä, niin isikin saa tissit". :D

  VastaaPoista
 10. Hahah... Voi jummi, kaiken ne lapset hoksaakin.
  Mun koirankorvissa oli jo ennen imetyksiä aika paljon kaliiberia, imetys ajaksi se muuttui exponentiaaliseksi ja imetysten jälkeen ne tipahti lähelle navan seutua...
  Nyt, seuraavan puolen vuoden sisällä mä olen pääsemässä pienennysleikkaukseen, jossa niistä poistetaan ylimäärä ja ne nostetaan takaisin rintalihasten korkeudelle. Olen muuten onnesta soikea, ehkä 13-vuotiaasta asti tästä haaveillut!

  VastaaPoista
 11. Ihana! ;) Meillä esikoinen kurkki 3-vuotiaana mun paidankauluksesta sisään, kun olin juuri lopettanut kuopuksen imetyksen. Todella hämmästynyt "Äiti, mihin sun tissit on kadonneet?!?" kuvasi ihan hyvin sitä fiilistä, mikä itsellänikin oli... :D

  VastaaPoista
 12. Hei tää on ihan kauheaa etten enää muista vastata kommentteihin :( anteeksi kaikki rakkaat, todella luen ja nauran kyllä jokaiselle kommentille!

  VastaaPoista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.