Kun nuori kyky jallitti vanhan staran

keskiviikko 27. elokuuta 2014 Valeäiti 2 Kommenttia

Kerroin just lapsille aivan huikean iltasadun eräästä kuningasperheestä. Mukana oli Kuningatar Kakku, Kuningas Kääretorttu, Prinsessa Pulla ja Prinssi Paukku (maitoallergikko). Yleisö ulvoi naurusta kun demonstroin miten kuningasperhe käveli illalla nukkumaan kakkujaan, torttuaan ja pulliaan varjellen, perästä pitäjä pakarat paukkuen. 

Poistuin lastenhuoneesta voittajana. Miten en ole ikinä aikaisemmin ymmärtänyt, miten suuri lahja minussa menee hukkaan! Se improvisointi, se heittäytyminen, se fysiikka ja monipuolinen äänimaailma! Suorastaan näin silmissäni, miten ensimmäinen satukirjaani perustuva elokuva voittaa Oscarin. 

Vaan kesken maineessa paistatteluni lastenhuoneesta kuului äkillisesti vielä hurjempaa räkätystä. Ykkönen perhana oli räjäyttänyt potin paljon paremmalla tarinalla. Se alkoi:

"Olipa kerran pieni kakka".

Eihän tota vastaan voi kilpailla. 


Kerroin just lapsille aivan huikean iltasadun eräästä kuningasperheestä. Mukana oli Kuningatar Kakku, Kuningas Kääretorttu, Prinsessa Pulla ...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

2 kommenttia :

  1. Vitsit pysyy vuodesta toiseen samoina :-D Muistan ajanjakson 80-90-luvun taitteesta, jolloin olin vitsiniekka pienemmille sisaruksilleni sanomalla "pieru". Nykyään on vitsit ollut vähissä.
    Tiina

    VastaaPoista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.