Just tätä pitäisi tehdä

maanantai 14. heinäkuuta 2014 Valeäiti 10 Kommenttia

Meillä näyttää tällä hetkellä juuri siltä, kuin olisimme pesseet kuusi lastia pyykkiä ja tyhjentyneet viisi kassia. Meillä näyttää myös siltä, että pari desiä Ataraxia on valunut juuri siihen elektroniikkatavaraa sisältäneeseen kassiin:


Takana on tuntia vaille vuorokausi kassinvaihtopäivää. Olemme olleet lähes viikon mökillä ja huomenna aamulla matka jatkuu kohti Turkua, jo torstaina koittavaa seuraavaa kassinvaihtopäivää odottaen. 

Tämä ilta onkin melko "pitäisi" - henkinen. Pitäisi siivota, pitäisi lajitella pyykkejä, pitäisi pakata, pitäisi viedä roskia ja laittaa laskuja maksuun. Onneksi selkä on tänään HV tilassa (ja Insinööri lenkillä), joten aion kerrankin olla tarpeellisen itsekäs ja keskittyä oleelliseen: Ketä siel Turguses mitään tarvii, häh?


Meillä näyttää tällä hetkellä juuri siltä, kuin olisimme pesseet kuusi lastia pyykkiä ja tyhjentyneet viisi kassia. Meillä näyttää myös silt...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

10 kommenttia :

 1. Kolmen viikon lomasta kaksi ensimmäistä meni pikku reissuissa eli pakkasin ja purin kasseja neljään kertaan itselleni ja kahdelle muksulle. Sinä aikana myös JOKU oli käynyt sotkemassa meidän kodin??? Ja lannoittanut nurmikon yms. hirveään kasvuvauhtiin. Nyt olen viikon verran siivonnut sisällä ja ulkona kymmenien uinti ja jätskikiska käyntien välissä. On se hyvä että huomenna pääse vihdoin töihin lepäämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tunnustan että salaa vähän odotan jo kodin siivoamista, kylmälaukun pois pakkaamista jne. Arki on aika jees myös :)

   Poista
 2. Miksi musta tuntuu siltä että joka blogissa jota seuraan, on teksti jossa mainitaan Turku? Mitä niin ihmeellistä siellä on että sinne kannattaisi Lahesta asti lähteä reissaamaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meille siellä on ihmeellistä vanha opiskelukaupunki ja ihana kummipoika :) mutta onhan se ihana kesäkaupunki kuitenkin ja tosi paljon kivaa tekemistä lapsiperheille. Linna, Forum marinum, Aboa Vetus, Muumimaailma, Seikkailupuisto, Zoolandia, Caribia, Jokke jokilaiva ja kymmenet ihanat ravintolat. Sinne vaan kuule! :)

   Poista
 3. Mekin ollaan eletty laukkuelämää ja teen nyt kotikäännöspäivinä niin että tungen kuivumasta vaatteet laukkuun enkä edes pura esim. koiran kamoja ja hygipakkia välissä. Mutta 40 asteiseksi kuumeneva kerrostaloasunto pitää vielä matkamielen virkeänä. :D

  Mökille siis!
  http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2014/07/13/mokkilaiset/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi olisi hyvä tekniikka kyllä, miten toimi? :)

   Poista
 4. Sori nyt vaan, kun kommentoin postaustasi parin viikon viiveellä, mutta kun kuvastasi ilmeni näin ulkosuomalaiselle päivän tärkein uutinen: Jo N:n "Poliisi" on nyt ilmestynyt pokkarina!! Suomenloma pelastettu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei no hätä, kuten yllä näkyy, mä vastaan yleensä noin kaksi viikkoa myöhässä :) hyvä kirja oli!

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.