Missä mun vauvat on?

keskiviikko 18. kesäkuuta 2014 Valeäiti 4 Kommenttia

Tämä päivä on ollut pelkkää ylpeyden riemuvoittoa. Hyvin käyttäytyviä, iloisia lapsia, hyvää ruokaa ja suuria onnistumisia.

Yksi iso ylpeyden aihe oli vihdoin kunnolla liukumaan oppinut pikkumies, potkupyörällään siis. Vanha kunnon pyörä-haarojen-välissä-kävely on vihdoin vaihtunut nautinnollisen laiskaan potkimiseen ja eteenpäin liitämiseen. Go Kakkonen!

Vielä suurempi ylpeys läikähti kuitenki rinnassa pyöräilyjen jälkeen päivällisaikaan. Annostelin lapsille ruokaa ja tapani mukaan jätin kaikki puolet Kakkosen kitinöistä huomioimatta. Yhtäkkiä huomioni kuitenkin kiinnittyi johonkin, mitä Kakkonen sanoi. Se kai tuli niin epätavallisen ystävälliseen sävyyn.

"Kiitos, Ykkönen."

Käännyin ihmeissäni ympäri. Vingahdin varmaan vähän liikutuksesta kun näin, mistä se kiitti: Ykkönen kaatoi pikkuveljelleen pyynnöstä lisää maitoa. Oikeasta tölkistä, rauhallisesti ja tippaakaan läiskyttämättä.

Hitto, niistä on tullut oikeita ihmisiä. Vahingossa.

Tämä päivä on ollut pelkkää ylpeyden riemuvoittoa. Hyvin käyttäytyviä, iloisia lapsia, hyvää ruokaa ja suuria onnistumisia. Yksi iso ylpey...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

4 kommenttia :

 1. Nää on kyllä hienoja hetkiä. Ne auttaa toisilleen kengät jalkaan, tai pyyhkii omatoimisesti omat tai toistensa sotkut. Toinen kaksosista oppi laittamaan takkinsa vetskarin kiinni tällä viikolla, ja sekin on kyllä aikamoinen virstanpylväs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herranjumala, alkaako ne jossain vaiheessa siivoamaan!?!?! Nyt kyllä!!

   Poista
 2. Pieniä, suuria asioita<3

  VastaaPoista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.