Pari muuttujaa.

torstai 19. syyskuuta 2013 Valeäiti 8 Kommenttia

Tämä päivä meni vähän eri tavalla kuin ajattelin. Piti olla tiukan tehokas työpäivä, jonka päätteeksi koristreenit illalla ja yömyöhäistä porkkanakakun leipomista. Tämän piti mahdollistaa huominen, vähän lyhyempi työpäivä, jonka päätteeksi olisin leikkinyt lasten kanssa, harjoitellut laulua, nähnyt pitkästä aikaa vähän pallonmuotoisia kavereita, mennyt illalla työpaikan rapujuhliin ja jatkanut juhlimista lauantaina ihanissa häissä.

Vaan ei, tuli pari muttujaa.

Aamulla sain lapset jopa tarhaan ajoissa, itsenikin kipitettyä minuuttia ennen määräaikaa palaveriin. Siitä se sitten lähti.

Tehokkaan työpäivän sijaan sain yllättävän soiton, jonka päätteeksi hyppäsin taksiin, kävin kotona vaihtamassa vaatteet ja siirryin messuemännän rooliin. Neljäksi tunniksi.

Niiden neljän tunnin aikana sain yllätysvieraan, jo poistuneen Täti Puolukan muodossa. 

Pääsin lopulta vapautumaan, mielessä vain ne tehokkaat työt. Hop taksiin ja menoksi! Taksissa puhelin soi: päiväkodista hei, tulisitko hakemaan lapsen, se on oksentanut. Kahdesti.

Syvä huokaus ja hoitamaan: koriksen peruutus, pallomahaisten kavereiden vierailun peruutus, lauantain häiden kaihoisa ajatteleminen.

Omien ajatusten harhautus yhtäkkisestä mahan vellomisesta.

Yllätyksiä täynnä tämä päivä, ehkä huominen yllättää terveillä perheen jäsenillä.


Tämä päivä meni vähän eri tavalla kuin ajattelin. Piti olla tiukan tehokas työpäivä, jonka päätteeksi koristreenit illalla ja yömyöhäistä po...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

8 kommenttia :

 1. Ou nou! Pikaista paranemista, toivottavasti pääsette kuitenkin häihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä mekin tässä eniten toivomme :)

   Poista
 2. Siis mitä sille Täti Puolukalle tapahtui? (Ja pikaista paranemista - on tää ihanaa kun ollaan taas sairastelukierteessä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se saakeli tuli kylään vaikka se eilen jo lähti! Se oli kiva fiilis se, seistä siellä mekossa ilman suojavarusteita ja tajuta tilanne.

   Poista
 3. oh noh, ihan nousee sylki kurkkuun tosta mahatautiasiasta. toivottvasti laattis ei ollut sitkeetä sorttia (siis puhun taudin kestävyydestä ü)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, oli muuten sitkeää sorttia mutta ilmeisesti koostumukseltaan! Nyt on nimittäin vahva epäilys että myös lapsi nro 2 on lajia "oksennan räkää" ja kyseessä onkin vain harvinaisen veemäinen yskä. Ainakaan kukaan muu meistä ei sairastunut (jee!) (vielä) ja yskä on in the house. Ja päästiin kaikkiin rientoihin, hurraa :)

   Poista
  2. En todellakaan halua peloitella tai maalata sitä ihteään taivaalle, mutta kuulostaa pahasti tutulta. Eli infektioastmalta. Vai onko teillä jo piiput lapsilla käytössä?
   Toivotaan, että on "vain" sitä sitkeää yskää.

   Poista
  3. On piippu mutta ei ole vielä tälle nuoremmalle kokeiltu / tarvittu. Toistaiseksi tuomio on kummallekin ollut aina ahtaat keuhkoputket, ei astma. Onneksi!

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.