Kateutta kautta linjan

keskiviikko 14. elokuuta 2013 Valeäiti 8 Kommenttia

Tänään minua nauratti Ykkösen lettikateuden lisäksi erään Mintun postauksen kohta:

"Tuosta posetuksestakin on tullut vitsi meidän keskuudessa, olin vuosi sitten eräissä muotikuvauksissa muotibloggareiden kanssa. Kun tuli minun kuvausvuoroni valokuvaaja käski minua ”ottaa oma pose”. Olin että, jaa mikä!?" 

Siis todella, mikä? Sen lisäksi, etten ihan heti tajunnut Mintun otsikkoa, eli sitä helvatun "posea", en vieläkään ymmärrä miten se kuuluisi lausua. Pous englantilaisittain? Pose Turkulaisittain? Onkohan tämä taas sellainen "stailisti" sana, jossa väännetään suomea englanniksi? No sen ainakin osaan lausua, että ylläoleva teksti kuvasti niin sanottua tikusta asiaa - lähestymistapaa, jonka avulla saatiin vähän tekstiäkin seuraavien kuvien tueksi. Kuvat ovat osa kuvasarjaa "Maailman dorkin pose" ja ne kertovat erään bloggarin kasvutarinan äitiskenestä suoraan muodin huipulle, vaatesuunnittelijaksi.

Tässä tilanteessa kaikki voittaa: lukijat, jotka pääsevät näkemään tämän herkun. Ja ne kolme onnellista, jotka oikeasti voittivat nämä hienot (vaan eivät selkeästi yhtä lukuunottamatta hyvälaatuiset, isot pahoitteluni tästä) paidat itselleen:Mahdatte te muut olla kateellisia näistä posetuksista paidoista!

Ai se lettikateus? Minulla oli tänään letti, koska työkaveri meni kehaisemaan eilen että se on niin kivan näköinen kun on paksu tukka. Ykkönen oli selkeästi samaa mieltä, koska "haluaa samanlaisen tukan kuin äidillä ja Leilalla". (Leila, mitä ilmeisimmin, on osa Ykkösen Uutta Omaa Elämää, eli tarhaa, josta minä en tiedä mitään.) No, letinhän minä sille laitoin. Siitä tuli suunnilleen pikkurillini kokoinen ja about yhtä paksu. Voitte arvata, mitä itkettiin seuraava vartti. Jos ette arvaa, vinkkaan oman lohdutukseni "kulta sun pitää nyt vähän aikaa odottaa, että sullakin on näin paljon tukkaa...".


Voi muuten käydä odottavan aika pitkäksi.Tänään minua nauratti Ykkösen lettikateuden lisäksi erään Mintun postauksen kohta: "Tuosta posetuksestakin on tullut vitsi meidän kes...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

8 kommenttia :

 1. Heh, mä oon kans ihan nolo kameran edes! Tykkään kuvata, mutta en olla kuvattavana! ;)
  Ja voi raukka pientä, kun letin takia tirautti. :( Mä vasta odotan, että sais sanoa, että meidän tytöllä on hiukset! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis miten niin, tässä ei ollut nyt mitään noloa :D

   Poista
 2. Hienosti pousaillaan siellä! Paitakateus iski!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ettei kuitenkin posekateus, neiti alahuulen purija?

   Poista
 3. Mullakin meinaa tulla aina itku kun nään sun letin. Voidaan ens kerralla näyttää Ykköselle mun letti, niin saa vähän perspektiiviä :)

  VastaaPoista
 4. Valeäiti-paita on ihan huippu! Jotenkin coolia olisi hengailla puistossa sellaisessa. Vähän kuin "mom undercover" tai jotain. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voin tilata sulle oman edulliseen 50€ kappalehintaan ;)

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.