Plumps!

perjantai 19. heinäkuuta 2013 Valeäiti 6 Kommenttia

Mitähän ajatteli se nainen, joka katseli tätä välinpitämätöntä äitiä Linnanmäellä? Että tossa se vaan räplää kännykkäänsä naureskellen, kun pieni viaton lapsi makaa lohduttomana maassa ja huutaa "haluu isin luo!"?

No, jos se nainen sattuu lukemaan tätä, niin pari juttua:

 • Minua ei itseasiassa kiinnostanut yhtään se sinun uteliaaksi naamioitu moittiva katseesi, minua lähinnä huvitti se maassa riehuva lapsi (ja eräs toinen seikka)
 • Se lapsi kun oli juuri keksinyt, että tein suurimman virheen ikinä katsomalla hänen peräänsä kun hän olisi halunnut yksinään mennä isin luo
 • Lisäksi se, että naureskelin, ei johtunut (pelkästään) totaalisen tunteettomasta tavastani reagoida tyttäreni harmiin. Minua vain niin kovasti nauratti tilanne, jossa se paljon kaivattu isi olikin siirtynyt jonnekin muualle, enkä voinut soittaa sille kysyäkseni minne. Katsos kun se maassa huutava tytär oli juuri tehnyt pissat vessaan, jonne heitin siitä hetken päästä sen kädessäni olevan kännykän. 

Vielä kauniimmin meistä varmaan ajatteli ne ihmiset, jotka näkivät minun saapuvan sen edelleen kiljuvan lapsukaisen kanssa sattumalta löydetyn Insinöörin luo silmiäni pyöritellen. Niille ihmisille tiedoksi, että olin jo yrittänyt useita kertoja selvittää siltä tyttäreltä, jäikö pikkareihin hiekkaa vai menikö herne sittenkin vahingossa nenään, saamatta järkevää vastausta. Olin siis ollut jo ihan empaattinen. Lisäksi, tässä vaiheessa en itse ollut vielä huomannut, että siltä tyttäreltä tuli myös verta nenästä.

Päivän pissa- ja veritarinan, sekä Valeäitihetken teille tarjosi Linnanmäki, vaatimattomaan 7€/tirskahdus -hintaan.


Mitähän ajatteli se nainen, joka katseli tätä välinpitämätöntä äitiä Linnanmäellä? Että tossa se vaan räplää kännykkäänsä naureskellen, kun ...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

6 kommenttia :

 1. No johan, kuulostaa vallan tutulta... :)

  Tähän blogiin koukuttuu, tarttumapintaa löytyi heti ensimmäisistä postauksista, joten pitää laittaa seurantaan ja alkaa kahlaamaan läpi!  http://ruuhkavuosissa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kohta sua paheksutaan vauva-palstoilla, Valeäiti huudattaa lastaan Lintsillä ja vähän niinku nauraa päälle. On tainnut lyödäkin sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahahahaha, todellakin! pitäiskö heti lähteä ettimään?? :) :)

   Poista
 3. Muistan ikuisesti, kun esikoinen silloin 4v lähti juosten karkuun Kreikassa lentokentällä. Juoksin perään, neuvoteltiin, uusi karkuyritys ja sitten lapsi rimpuilevana ja huutavana kainaloon (oltiin checkin-jonossa) ja takaisin jonoon. En ikinä unohda sitä noloutta, mikä iski, kun ryhmä suomalaismatkustajia tuijotti hyytävästi lapsen kiljuessa kainalossa "Äitii, päästää pooooiis, sattuuuuu!". :D Tai siis eipä siinä muuta vaihtoehtoa ollut kuin ottaa tyyppi kainaloon, mutta jotenkin tulee aina sellainen fiilis tollaisissa tilanteissa, että noissa tuijottajissa on 99% sellaisia, joiden oma lapsi on ollut joku superrauhallinen viilipytty, eikä sellainen hyper, joka juoksee vaikka autotielle sopivalla tuulella ollessaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, noi on aina pahoja :D Mut mä luotan siihen että muut vain siinä myhäilee että luojan kiitos toi ei tällä kertaa ollut minä :D

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.