Päivän Valeäiti ja -isä hetkemme

tiistai 30. heinäkuuta 2013 Valeäiti 2 Kommenttia

Se tunne, kun jätät nukkuvat lapset autoon ihan vain pienen asuntonäytön ajaksi, ja löydät palatessasi auton vierestä poliisiauton, Huolestuneen Kansalaisen ja yhden hereillä olevan lapsen.

Ei tehnyt mieli alkaa selitellä, että oli meillä itkuhälytin, ilma viileä ja se kämppäkin oli huono.

Poistuimme siis paikalta hiljaa hipsien, tuijotuksien syytä kysymättä. Ja nautimme taivaalta tipahtelevista Hyvä Vanhempi -pisteistä.


Se tunne, kun jätät nukkuvat lapset autoon ihan vain pienen asuntonäytön ajaksi, ja löydät palatessasi auton vierestä poliisiauton, Huolestu...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

2 kommenttia :

 1. Mulla oli vastaava valeäitihetki n.12 vuotta sitten.
  Olin kuukauden ikäisen vauvan kanssa nuokkunut sairaalassa yön yli jostain syystä. Soitin miehelle kotiin, ja lupasin tuoda maitoa tullessani, kun päästiin lähtemään kotiin.
  Juoksin kaupassa maitohyllylle, otin pari maitoa, juoksin kassalle. Mun edessä oli pari asiakasta. Silloin kuulutettiin kaupassa vanhempaa palaamaan autolle, jossa oli vauva yksin. Maksoin pikaisesti ja kirmasin autolle.
  Vauva nukkui rauhassa, kuten mun lähtiessä paria minuuttia aiemmin, ensimmäistä kertaa yli vuorokauteen... Ohi kävellessään joku vielä haukkui vastuuttomaksi, kun jätin toisen autoon nukkumaan.
  Olin aivan kuolemanväsynyt ja onnellinen, että lapsi nukkui, enkä halunnut häntä herättää parin maidon vuoksi. Kotona odotti vielä omat neljä lasta plus miehen lapsi. Vieläkin ärsyttää, etten osannut silloin puolustaa valintaani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :( Kai tässä pitäisi kuitenkin olla onnellinen että ihmiset välittää, ja ottaa asiakseen huomata vauvan autossa? koska voisihan kyseessä olla jotain muutakin. Ja BTW; jos ei tullut selväksi niin se poliisiauto ei mitä ilmeisemmin ollut meitä varten, oltiin vaan vähän että hups :)

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.