Neuvottelija

torstai 25. heinäkuuta 2013 Valeäiti 4 Kommenttia

Kyllä elämä melkein kolmevuotiaan kanssa on hauskaa. Etenkin silloin, kun se komentaa itseään, ja neuvottelee itselleen parempia etuja . Heittää siis aina päin naamaa kaikki ne yltiöviisaat argumentit, joita sen äiti sille jakelee.

Asuntomessuilla se kuulemma "menee nyt vaunuihin istumaan, eikä se ole mikään vaihtoehto". Viimeisiä liukumäkiliukuja tehdäänkin kuulemma kaksi, ja jätskiä saakin paljon.

Illalla käsken syömään vielä ainakin viisi puurolusikallista, johon se vastaa hetken mietittyään "kolme". Varttia myöhemmin kerron, että tänään luetaan vain yksi satu, mutta saan taas pataan: "eikun kolme".Jotenkin tämä koko pieni neuvottelija naurattaa mua ihan tosi paljon, ja herättää toisaalta myös suurta ylpeyttä ja toivoa.

Että ehkä sitten joskus 25v päästä se löytää itsensä palkkaneuvotteluista ja vastaa satasen korotusehdotukseen samalla itsevarmuudella: "eikun kolme".

Kyllä elämä melkein kolmevuotiaan kanssa on hauskaa. Etenkin silloin, kun se komentaa itseään, ja neuvottelee itselleen parempia etuja . Hei...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

4 kommenttia :

 1. Toivotaan! Muistan itse muuten erään palkkaneuvottelun (tai ei se neuvottelu ollut: pyysin lisää palkkaa ja sain) jossa esimies hämmästyi pyynnöstäni ja kertoi, ettei kukaan hänen alaisistaan ole koskaan pyytänyt lisää palkkaa. Minä puolestani hämmästyin kovasti tästä.

  Että hienoa on, tuollainen kotona kasvava pikku neuvottelija. Pitäkäähän taitoa yllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wooot! JO on firma ollut, onneksi pyysit :)

   Poista
 2. Neuvottelutaidot ovat äärimmäisen tärkeitä tässä maailmassa ja omia etuja pitää osata ajaa. Meillä on samanmoinen kotosalla, aina tinkaamassa "vielä yhtä" ja pikkuisen kiristämässä parempia ehtoja äidin porkkana ja keppi osion porkkanaan. :)

  Peukutukset pikku neuvottelijalle, joka pääsee vielä pitkälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänäänkin kuului "ja puuron jälkeen saan sitten muffinssia". Eikun et saa.

   Ihania neuvottelijoita, vailla harmainta häpyä :D

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.