Ihmisen parasta aikaa

keskiviikko 19. kesäkuuta 2013 Valeäiti 11 Kommenttia

Dumppasin aamulla Insinöörin ja kaksi neonväristä kelluvaa otusta aurinkoisille kallioille venesataman eteen. En sitten yhtään tippaa kateellisena ajaa suhautin siitä asiakaspalaverin kautta töihin, miettien mitä kaikkea kivaa ja hyödyllistä tekisin tänään tällä kaikella omalla ajalla.

Kas näin se menisi: töiden jälkeen käyn nopeasti kaupoilla, jos vihdoin löytäisin olkaimettomat rintsikat edellisten kolme kokoa liian suurten tilalle (nyyh). Sitten kaupan kautta kotiin siivoamaan ja tekemään uusista perunoista ja kalasta ihanaa illallista. Siivouksen jälkeen kävisin salille ja tulisin sitten taas kotiin pakkaamaan omat juhannuskamani. Illalla kirjoittaisin ne neljä blogipostausta (arvontoineen!) jotka odottavat leikepöydällä. Voisin vaikka ajastaa ne, niin juttua pukkaisi läpi juhannuksen. Seuraavana aamuna kävisin aamulla lenkillä, sitten töihin ajoissa ja neljän aikaan starttaisi auto kohti muuta perhettä.

Vaan kuinkas sitten kävikään?

Menin kaupungille, siihen asti meni ihan niin kuin piti. Mutta yksien rintaliivien sijasta ostin kolmet (alushousuineen) ja jatkoin siitä ihan rehelliseen shoppausrumbaan ystäväni kanssa. Lopetimme kierroksemme vasta tuntien päästä, hullu kenkien kiilto silmissä (on ehkä ostettava ne, silti!) ja uudet meikit laukussa Uudenmaankadun Sushibariin. Söin laittoman hyvää sushia ja join törkeän paljon viiniä, ja suhattiin lopulta vielä Makuunin kautta kotiin. Astuin kotiin kapinallisesti väärästä ovesta, hain koneen ja parkkeerasin tähän telkkarin eteen jättisäkkini kanssa.

Joten anteeksi vain rakkaat lukijani, saatte odottaa vielä hetken arvontojen ja muiden varmasti elämäänne kohottavien juttujen kanssa. Tämä Valeäiti, äiti, vaimo, urheilija ja työntekijä heitti just nyt vapaalle. Eikä voisi asiat muuten paremmin olla.

P.s. oon muuten niin trendien aallonharjalla, kun bongasin sattumalta eilen liikkeisiin tulleen mahtavuuden: Lindexin Littlephant mallistoa saa nyt isommillekin lapsille! Wuhuu! Huomenna voin siis taas korvata poissaoloni materialle ja toimittaa kahdelle kakkatykille uusia vaatteita. 


Dumppasin aamulla Insinöörin ja kaksi neonväristä kelluvaa otusta aurinkoisille kallioille venesataman eteen. En sitten yhtään tippaa kateel...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

11 kommenttia :

 1. Totuuden nimissä tuo toteutunut päivänkuulosti paljon mielenkiintoisemmalta ja kivemmalta, eli nappiin meni!!!

  VastaaPoista
 2. Mä oon niin kade! Sushia ja ex tempore viininousut. Enjoy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I did! Mutta mitä tälle laskuhumalapöhnälle ja hiipivällä morkkikselle tekemättömistä asioista pitää tehdä??

   Poista
  2. Otat vielä yhden lasillisen, semmoisen reiluhkon. Pakkaat nopeasti ja sammut.

   Poista
  3. Oh, mahtava idea! Sit mukana on vaan ne uudet alusvaatteet, mut ei kai sekään väärin ole.

   Poista
  4. Ei missään tapauksessa, hellettä on luvattu.

   Poista
 3. Oho, kuolin kateuteen. Ei kukkalähetyksiä vaan sushia ja viiniä tännekin, tänks!

  VastaaPoista
 4. Hei jee, mulla on tänään about tasan sama suunnitelma, paitsi tasaisen vahvan shoppailun seurauksena keskityn jumppaan ja Makuuniin - Littlephantit tuli tilattua, isommassakin koossa, jo viime viikolla. :D Mutta aion kyllä ajastaa pari postausta juhannukselle, ennen kuin karkaan kahdelle eri mökille juhannuksen viettoon.

  Ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni! Ja hei tää hulluttelu jatkuu: nyt teen töitä kotona! OMG, etäpäivä!!

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.