Mökkipeikko baarissa

sunnuntai 19. toukokuuta 2013 Valeäiti 5 Kommenttia

Nyt on vanheneminen käsillä. Anteeksi sille ihanalle ystävälle, joka tätä lukee, mutta eilen tuli ekaa kertaa ehkä ikinä se kuuluisa "onko pakko lähteä" -fiilis ennen kivoja bileitä. Koska emme ole sellaisia nykyaikaisia feidaajia*, menimme tietenkin kun oltiin luvattu (ja haluttiin tietenkin nähdä myös ihanaa ystävää ja sen kivaa uutta kotia), mutta täytyy myöntää että jalat oli aika tiukasti siellä mökin maaperällä, kun olisi jo pitänyt hypätä autoon. Neljä tuntia autossa, huonot yöunet ja krapulan vaara sekä lähes vuorokausi ilman lapsia tuntui melkein mahdottomalta vaatimukselta kun vaakakupin toisessa päässä oli mökkiremppaa (toistaiseksi kivaa), saunaa ja rauhallista iltaa lasten kanssa.

Hommaa ei helpottanut kyllä sekään, taaskaan, kun Ykkönen ilmoitti dramaattisesti, että se siis "jätetään tänne ihan yksin". No ei jätetty, mutta kyllä vähän morkkis tuli. Bileet oli tietty kyllä tosi kivat, ja olipahan hyvä että lähdettiin. Mutta sitten se vanheminen: matkalla baariin, joskus yhdeltä yöllä, ja ihan sopivassa mielentilassa, mietin vain miksi me siis mennään baariin? En oikeasti keksinyt miksi. (Tuleva käly huomautti myöhemmin fiksusti, että koska naapurit. Niin joo.) Perillä mietin hetken ihan tosissani, että mitä täällä kuuluisi tehdä, ja kun en keksinyt, menin vessaan. Siitä pääsikin sitten jonottelun kautta nopeasti kotiin, kun kuolema alkoi korjata.

Kaiken kaikkiaan paperilla täydellinen viikonloppu: Kavereita, aurinkoa, juhlia, mökkiä, rauhaa, bileitä, omaa aikaa ja suuria saavutuksia. Mutta tunnetasolla meni vähän dingdong; olisin oikeasti halunnut ehkä nähdä niitä lapsia vähän enemmän.

Siitä ajasta, mitä niiden ja uusien mökkinaapureiden kanssa vietin sain sentään räpsittyä muutamia kuvia hienolla uudella kännyllä. Tekstiä en sentään saanut sillä tehtyä koska *%#€#€ ja blogia ei pystynyt päivittää koska typerä WP. Noniin, siitä joskus myöhemmin, nyt maantietä, veden pintaa ja hevosia. Iloista viikkoa kaikille!


*Paitsi nyt tajusin, että feidattiin hyvän ystävän Ravintolapäivä ravintola. Anteeksi, ja menetys oli taatusti meidän. 
P.s. Mutsien Kymppiin viikko, IIK!

Nyt on vanheneminen käsillä. Anteeksi sille ihanalle ystävälle, joka tätä lukee, mutta eilen tuli ekaa kertaa ehkä ikinä se kuuluisa "o...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

5 kommenttia :

 1. Symppaan. Ja nostan hattua siitä, että uskalsit kirjoittaa.

  Meillä on tässä kalenterissa kaikenlaista menoa, eikä oikein huvita, kun voimat eivät ole niinkään kortilla vaan luultavasti ihan kieltolain alla, mutten oikein uskalla puhua siitä ETENKÄÄN blogissa, koska pelkään, että jengi ottaa itseensä. Vaikka se on tavallaan ihan tyhmää, en mä nyt just tiedä, mikä mua huvittaisi. Vaikka millaiset bileet olisi.

  Mutta munsta on silti jotenkin tervettä uskaltaa sanoa, että nyt olisin ehkä voinut toimia toisinkin.

  Niin joo, Mutsien kymppi sentään huvittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oikein osaa vieläkään suodattaa täältä pois asioita, jotka voi aiheuttaa närää. Ainakaan tuntemattomien / nettinaamojen osalta, sitä toki harkitsen suututanko jonkun kaverin :)

   Poista
 2. Mulla piti hetki miettiä et mitä tuossa toiseksi ylimmässä kuvassa lukee.. Puhelimella tiirattuna sain panoa.. Mut panda siinä toivottavasti lukee..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin ihmettelin eka, että herranjumala miks lastenvaatteessa lukee "PANOA". Hetken kauhisteltuani tajusin, että tää lukee jonkun pandanpäätämuistuttavan sisällä ja syvästi toivon, että siinä lukee PANDA.

   Poista
  2. hahhaa, no on sillä välillä aika panomiehenkin otteet kun kaikkea nylkytetään :D

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.