(melkein) Totuus kuvina

keskiviikko 15. toukokuuta 2013 Valeäiti 22 Kommenttia

Nappasin Jennijeen mahtavan idean ihan heti itselleni kun sen näin: päivä kuvina! kuva kerran tunnissa! Mahtavaa! No en nyt sitten tiedä. Idea sinänsä oli ihan superhyvä, ja kuvia oli hauska ottaa päivän aikana. Ne jopa auttoi vähän miettimään, mitä kaikkea sitä tänään tekisikään, ja tuli arvostettua vähän enemmän omaa arkea taas. Kun aika kivalta se näyttää.

Mutta, pieni ongelma. Työpäivän tunnit on kuvina aika helvetin tylsiä- kone siellä, kone täällä. Ja laiskojakin ne näemmä on. (Kyllä vähän puolustelisin, että kuvat oli vähän huonoja kuvaamaan oikeasti tosi mielenkiintoista työpäivää, jossa pääsi sparrailemaan vaikka mitä isoja ajatuksia ja luomaan uutta maailmaa).

Joten olen vähän huijannut, jotkut kuvat on suunnilleen tunnin välein, toiset ei todellakaan. Tässä siis 17 vääristeltyä kuvatotuutta minun päivästäni tänään, enjoy!                                                             


Nappasin Jennijeen mahtavan idean ihan heti itselleni kun sen näin: päivä kuvina! kuva kerran tunnissa! Mahtavaa! No en nyt sitten tiedä. I...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

22 kommenttia :

 1. Hauska postaus. Olipa kiva nähdä että tohon ammeeseen mahtuu muillakin kaks lasta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin mahtuu! Jos ei pulikoida halua. Mutta tässä onkin sitten ihan maksimiroiskuttelun mahdollisuus.

   Poista
 2. Mä tykkään näistä! Pakko kopioida myös pian...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kopioi, kopioi! ERityisesti haluan nähdä sun version tästä :)

   Poista
 3. Ihana kuva kylpemisestä ja sinisestä kynsilakasta kans peukkuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi siihen siniseen on tottunut! Ekalla kerralla katoin vaan että onpa mun kädet helvetin rumat, mutta nythän tää on jo ihan rock!

   Poista
 4. Joo, tää on kyllä kiva! Mä eka katsoin että oot värittänyt tussilla noi kynnet siniseksi, mutta oonkin siinä kotiäitivaiheessa että ei oo kato aika odotella lakan kuivumista, niin kiireinen jne. :D
  O ilahtui ammekuvasta, koska se luulee olevansa ainoa sorrettu raukka joka joutuu jakamaan ammeen pikkusisaren kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi tussi oliski kova! Voit lohduttaa O:ta että säästätte luontoa kun menee vähemmän vettä :D

   Poista
 5. Joo kiva postaus! Heti tekis mieli itekki kokeilla!

  VastaaPoista
 6. Hyvät kuvat! Kynsilakka on varmaan valittu just sointumaan ton kynän kanssa, todella ammattimaista ja sopivaa, loistava toimisto-look. Aloin miettiä vastaavaa omasta elämästä, vaikkei blogia ookkaan. -K-

  VastaaPoista
 7. Kynään ja kynsiin kiinnitin minäkin huomioni :). Kiva postaus kaiken kaikkiaan, sai hyvälle mielelle.

  VastaaPoista
 8. Tosi kivoja kuvia, iloinen päivä. Rupeaa kyllä tekemään mieli ottaa itse samanlaisia - meillä vaan ei tapahdu mitään tunnin välein. "Tässä me ollaan aamiaispöydässä." "Me ollaan edelleen aamiaispöydässä." "Ai kato nyt jo raivataan aamiaispöytää."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no hei ei mullakaan tapahtunut, ikään kuin pitää repiä tikusta asiaa. mutta mitäs muutakan tämä koko bloggaaminen olisikaan! :)

   Poista
 9. Huiput kuvat! Ripsarikuva ja yöpukujengin joogasessio on mun suosikit.

  VastaaPoista
 10. Mainio idea ja hauskoja kuvia! :) Munkin suosikki on toi joogakoplakuva. Toimiiko toi tangleteezeri oikeesti? Siis jos on esim. viikon harjaamatta ollut pitkä takkupehko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimii kyllä! Mä luuln että salaisuus on ne lyhyet harjakset: ei saa vahingossakaan otettua liikaa hiusta revittäväksi kerralla. on ehkä vähän hitaamman tuntuista mutta oikeasti oikenee fleda paljon nopeammin. vartta mä kyllä kaipaan, tiputan ton ehkä joka kerta lattialle.

   Poista
 11. Voi miten söpö tuo kuperkeikkakuva! Vai joogaako ne? :)

  VastaaPoista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.