Tarkoitus ennen tyyliä

keskiviikko 20. maaliskuuta 2013 Valeäiti 6 Kommenttia

Ihana ihana ystäväni kävi tänään puoliyllätysvisiitillä. Mikä sivumennen mainittuna johti siihen, että häntä odotti pari keskeneräistä kakkajuttua, kaksi pientä nakupelleä sekä niiden meikitön äiti ja suorastaan räävitön keittiö. Tilanteen tasaamiseksi tämä tosiystävä hoiti itselleen nenäverenvuodon ja liittyi vanutupot nenässään oudon näköisten ihmisten koplaamme.

Anyway. Ystäväni tehdessä lähtöä kysyin, onko siellä vielä lämmin. Mietin siinä mielessäni riittääkö Kakkoselle yhdet housut ja laitanko itselleni karvaiset vai karvattomat saappaat villatakin ja toppiksen kaveriksi.

Ymmärsin puhuvani hieman eri kieltä, eläväni aivan eri planeetalla (tai ainakin elämää) villakangastakkisen (!) ystäväni kanssa, kun hän vastasi:

"On siellä hirveen kylmä, melkein tarvii pipon."

Tosiaan, toiset eivät välttämättä tarvitse pipoa. Toiset eivät hengaa ulkona työkseen.

Huhtikuussa minäkin aion liittyä heihin. Kauniissa vaatteissa ja korkeissa koroissa kulkeviin. Paleleviin, mutta tyylikkäisiin.

Ihana ihana ystäväni kävi tänään puoliyllätysvisiitillä. Mikä sivumennen mainittuna johti siihen, että häntä odotti pari keskeneräistä kakka...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

6 kommenttia :

 1. Mä rakastan sun blogia. Sain juuri luettua sen alusta loppuun. Pihistellen sitä luin, koska tiesin että tämä päivä vielä koittaa että se loppuu tai tulee alkuun. Sillä luinhan sitä käänteisesti.

  Mä olin ehdottomasti sitä mieltä että ei saatana tule meille toista lasta. Jotenkin mieli on tässä puolentoistavuoden aikana vaihdellut. Vieläkään en ole päätynyt mihinkään.

  Sun blogi niin nurinkuriselta kun se ehkä kuulostaakin, on saanut mut miettiin toisen lapsen hankkimista. Vaikka teidän elämä onkin. Melkoista sirkushuveja ja muuta mahtavaa. Kuulostaa se silti elämältä.

  Sä olet heittämällä mun lemppari bloggaaja. Älä ikinä koskaan muutu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, ihana tyyppi! :D älä huoli, kyllä täältä näitä juttuja vielä riittää - välillä päivittäin, välillä useammin ja usein harvemmin. Mutta laita hei nyt se vauvatehdas pystyyn vaan niin saat itsellesikin blogin aihetta :D

   Poista
 2. Ah, kiitos. Muistin juuri, että olen siirtynyt takaisin villakangastakkeihin. Tämä tieto ilahduttaa tänään, kun 3/4 on kipeänä eri taudeissa, töissä DL painaa päälle ja lomasuunnitelmat on menossa uusiksi.

  t. tiskikoneentyhjentäjä

  P.S. oon unohtanut rekisteröimäni tunnuksen salasanat. Just. Verifies my point, and yours. All of them.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D onkohan mulla vielä olemassakaan villakangastakkeja...

   Poista
 3. Yritin kanssa alkaa olee niinku muut. (Normaalit?). Ei tullu mitään. Aivan saatanallisen kylmä. En alkanu. Joten pakkasin "ne" vaatteet reppuun ja kuljen läpi kaupungin reteesti ulkoiluvaatteissa. Sori aamuruuhka, sori ihmiset. Ei voi mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ihan ulkoivaatteissa (sentään! :)) kulje, mutta kyllä toi paksu toppatakki voisi olla vähän outo näky jossain toimistovaatteissa..

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.