Pesunkestävä kerholainen

tiistai 5. maaliskuuta 2013 Valeäiti 6 Kommenttia

Kesti se reppu sen pesun, tuli melkein puhtaaksi ja kuivaksi.

Ykkönen näyttää myös olevan aivan pesunkestävä kerholainen. Ei edes pieni verenvuoto alussa haitannut menoa, siellä se viipotti nauraen, laulaen, leikkien ja eväitään syöden. Muut kuusi lasta olivat tietenkin ihan mammanpoikia ja -tyttöjä, välillä tuhmia ja kaikin puolin vähemmän täydellisiä kuin minun silmäteräni. Kivaa niillä kuitenkin oli kaikilla yhdessä.Välissä häivyttiin Kakkosen kanssa nukkumaan (Kakkonen) ja pullaa syömään (minä), eikä Ykköstä olisi juuri vähempää voinut tämä katoaminen kiinnostaa. Nyökkäili vain että lähde jo kun mentiin, ja takaisin tullessa sanoi sitten ihan suoraan "äiti älä tuu". Kotiinkaan se ei tietenkään olisi halunnut lähteä, vaikka kuinka makkarakeitolla houkuttelin.


Saa nähdä mitä tulevat viikot tuovat tullessaan, mutta ainakin tänään mieleni valtasi vain huumaava vapaus. Jatkossa saan joka viikko kahdesti kolme tuntia omaa aikaa, eli aikaa vain yhden lapsen kanssa. Kysymys herääkin, mitä ihmettä sillä ajalla sitten oikein tekee? (Vastaus: olet töissä. Ei tässä näitä viikkoja niin montaa ole jäljellä.)

Toki jos seuraavatkin kerhoaamut on näin kiireisiä (ks. kuva alla), voi toki vastata ihan samantien että siivoat ja kokkaat. 


P.S. Kiitos kaikille hurjan suosion saavuttaneesta Spalts -arvonnasta Facebookin puolella! Arvonta on suoritettu ja voittaja yhytetty, seuraavana arvontajonossa on ruokaa.

Kesti se reppu sen pesun, tuli melkein puhtaaksi ja kuivaksi. Ykkönen näyttää myös olevan aivan pesunkestävä kerholainen. Ei edes pieni ve...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

6 kommenttia :

 1. Meillä myös poika kerhossa kahdesti viikossa sen kolme tuntia kerralla ja se on muuten pelottavaa miten nopeasti ne tunnit menevät. Alkuun haaveilin, että nyt ehtisin salille ja välillä voisin vaan oikasta sohvalle lehden ja kupillisen kahvia/teetä kanssa mutta haaveeksi jäänyt. Jotenkin ne kauppareissut aina tuppaa just siihen väliin tai se siivousvuoro. Muutaman kerran kuitenkin ehtinyt käydä lenkillä ja juoda kahvin rauhassa (poika siis kuitenkin aloitti jo tammikuun alusta;)), joten ehdottomasti sen arvoista!
  Kerhot rocks!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo sama ilmiö kuin viime keväänä sen päiväkodin kanssa; tuntuu että koko ajan vahtii kelloa ja tajuaa että "kohta pitää jo lähteä hakemaan". Nyt se on onneksi kuitenkin paljon pidempi se aika, kun matkaa kerholle on vain pari minuuttia, eikä yli 20.

   Poista
 2. Mahtavan kuuloinen kerhouran aloitus! Lueskelen innolla teidän kokemuksia kerhosta, me kun harkittiin vaihtoa esikoiselle just tonne kyseiseen kerhoon kun nykyinen sijaitsee sen verran hankalammassa paikassa. Päädyttiin kuitenkin jatkamaan kevät tuolla nykyisessä kerhossa, mutta toi "teidän" mesta olisi oikein potentiaalinen vaihtoehto ensi vuodelle, jos vaan päättävät jatkaa kerhotoimintaa siellä silloin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni, voin sitten raportoida kaikki tästä "meidän" mestatsa, ja sä voit tilittää siitä teidän nini tiedetään mihin kannattaa mennä :)

   Poista
 3. Jei, mahtava avaus! Meidän pienempi alkuun nukkui isosiskon kerhoajat. Vaikka välillä aika meni marttailun merkeissä, ehtihän siinä välillä shoppailla tai roikkua netissä. Nyt kun pienemmän aamu-unet on historiaa, niin alkuun olin tosi närkästynyt, että hei, missä mun oma aika???? Jotenkin nämä kahdenkeskiset aamupäivät on kuitenkin lähteneet rullaamaan.

  Kivaa kerhouran jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakkonen vetäisi kans eilen sitten klo 10.30-12 unet, eli ehdin juuri sopivasti marttailla ton välin :)

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.