Tee-se-itse kasvonaamio

sunnuntai 10. helmikuuta 2013 Valeäiti 6 Kommenttia

Valeäidin suosittu vinkkisarja saa pitkästä aikaa jatkoa!

Sunnuntaithan on ihmisen parasta aikaa: perjantaista aiheutuneet krapulat on jo lusittu, pahimmat kotiaskareet on hoidettu ja maha on täytetty mummilan ruoalla, kahdella jälkiruoalla tietenkin. Ainoana pienenä ongelmana on juuri mainittu ylensyöminen sekä -juominen, ja niistä aiheutunut turvotusolotila.

Eikä joka martan kaapista tietenkään löydy sen vertaa kauneustuotteita, että saisi jotain kasvohoitoja toteutettua. Itsehän edustan tällä hetkellä sellaista ihmistyyppiä, joka A) hävitti puolet meikeistään, B) ei tiedä missä käytti niitä viimeksi eikä siten osaa niitä etsiä ja C) on pärjännyt oikein hyvin ilmankin niitä.

Hyi minua siis. Mutta ei hätä ole tämän näköinen, kyllä minä nyt yhden kasvohoidon aina kotona suoritan! Se menee nähkääs näin:

1. Poista kaikki viimeviikkoiset mahdolliset meikit pyyhkimällä naamasi lähimpään vastaan tulevaan rättiin. Mikäli rätissä on jo entuudestaan esim puklua, pissaa tai räkää, ei haittaa! Niistä saat ravitsevia, luonnon mukaisia rasvoja ja happoja.

2. Aseta itsesi mahallesi matolle makaamaan. Luoksesi konttaava limainen vauva hoitaa hyvin (liukastetun) kuorinnan, kun yrität paeta limahyökkäystä kääntelemällä naamaasi karvamattoa vasten.

3. Lopuksi voit asettaa kasvoillesi rauhoittavan ruisnaamion, jonka ainekset löydät varmaankin kaapistasi tai lähimmästä kaupasta. Naamio on kaksivaiheinen, ensimmäisessä vaiheessa tehdään vielä kevyt mikrokuorinta, seuraavassa elvyttävä kosteutus. Ykkönen tässä demonstroi naamion käyttöä ensimmäisessä vaiheessa:Iloisia kasvohoitohetkiä kaikille!


Valeäidin suosittu vinkkisarja saa pitkästä aikaa jatkoa! Sunnuntaithan on ihmisen parasta aikaa: perjantaista aiheutuneet krapulat on jo ...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

6 kommenttia :

 1. Loistavaa! Täällä yksivuotias teki itselleen tänäkin iltana antioksidantteja sisältävän mannapuuro-mustikkakuorinnan. Osa sai jäädä vaikuttamaan vaikeimmille alueille leuan alle ja korvien taakse useammaksi päiväksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on hyviä! Toinen, jota meillä paljon harrastetaan, on syvävaikutteinen tomaattikäsittely. Se tekee ihon lisäksi myös tekstiileille todella hyvää.

   Poista
  2. Tomaatti on hyvä. Banaani on myös ihana klassikko: pehmeä ja kosteuttava, erityisesti sohvassa.

   Poista
  3. Totta. Ja vetää kuivuessan ihan takuuvarmasti kaikki epäpuhtauden mennessään.

   Poista
 2. Hei vain hei! uusi lukija liittynyt joukkoon kirjavaan jo maalis(?)-huhtikuusta alkaen. Mikäs sen parempaa olla (vale)hoitajana yövuorossa kun nauraa vedet silmissä valeäidin mahtavalle blogille!! p.s stalkkaan myös fb.ssä postauksiasi

  -(vale)hoitaja ehkä vielä joskus myös valeäiti

  VastaaPoista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.