Päreet poltettu Tuliketun avulla

torstai 7. helmikuuta 2013 Valeäiti 3 Kommenttia

Monen turhautumisen jälkeen rakas internettimme on suostunut toimimaan sen verran että sain sivupalkkiin päivitettyä kaikenmaailman seurantatyökaluja Bloglovinista Facebookiin. Muiden kivojen blogienkin linkkejä sain lisättyä muutaman, ennen kuin kiehahtamisen aste ylitti päivittämisen halun. Edelleen sieltä puuttuu suosikkeja, päivitän niitä joku päivä ensi vuonna kun tästä yli pääsen. Ja siihen samaan aikaan saatan vaikka kertoa täällä jotain muutakin kuin tekniikkaa.

Niin että toivottavasti ne toimii ja niistä on teille jotain iloa, mä voisin nyt lähinnä siirtyä sitten punaviinipullon ääreen turhautumistani purkamaan.

Onkohan jossain jo "boikotoidaan Firefoxia" -ryhmä…


Monen turhautumisen jälkeen rakas internettimme on suostunut toimimaan sen verran että sain sivupalkkiin päivitettyä kaikenmaailman seuranta...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

3 kommenttia :

 1. Voisi perustaa! :D Ite suosin chromea (tai emmä mitää suosi, vaan käytän sitä pelkästään), vaikka aluksi inhosin sitä ja Mozilla oli olevinaan paras. (Pssst. Mulla näkyy osa blogeista tuplana.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy harkita vaihtoa. Safari toimi varmemmin, mutta siellä on yleensä insinöörin meilit ja naamakirjat auki. Tosi hyvä syy, tiedän :)

   Siis mitä meinaa että näkyy tuplana, sössinkö mä siis tässä jo jotain? Ainakin se bloglovin oli niin monimutkainen että saattoi mennä jotenkin kieroon...

   Poista
  2. No niin nyt mäkin ton huomasin. tuplanahan ne melkein kaikki on...

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.