Päivän menovinkki: EMMA

torstai 21. helmikuuta 2013 Valeäiti 5 Kommenttia

Käytiin tänään EMMAssa. Tai itseasiassa käytiin vain sen aulassa SisDelissä, koska aika ja kasvatusmetodit eivät riittäneet päiväuniaikaan tapahtuvaan museokäyskentelyyn. Kivaa kuitenkin oli, ja fasiliteetit niin lapsiperheystävälliset että ajattelin vinkata tästä itsekin usein kehuja kuulleesta paikasta!

Modernin taiteen museo EMMA on hyvien liikenneyhteyksien päässä, ja siellä sijaitseva SisDelin törkeän kallis kahvila tarjoaa paljon tilaa, hyviä ruokia ja monipuolisesti myös lapsille sopivaa kamaa. EMMAn aulassa on myös paljon ihmeteltävää lapsille, joten me ehdittiin jopa avautua vaihtaa kuulumisia tämän lounashetken aikana. Myös itse näyttelyt vaikuttaa toki mielenkiintoisilta, ja EMMAssa on usein lapsiperheille suunniteltua tekemistä, esimerkiksi nyt hiihtolomalla olisi ollut animaatiopajaa, kuinka siistiä!

Me tyydyttiin tällä kertaa kuuntelemaan musaa eli irroittelemaan luurien johtoja, ja kiipeilemään Eero Aarnion koirien päälle. Kakkonen kuunteli Lapkoa pää hytkyen ja suuttui aina kun kuulokkeet sen seurauksena tippui. Rokkimiehiä.Kotiin lähteminen olikin sitten taas ihan oma shownsa. Päiväuniajan jo ohittanut Kakkonen alkoi käydä "hieman rauhattomaksi" ja kaverista kierrokset vetänyt Ykkönen kiipeili suorastaan seinille. Kaikista pahin oli kuitenkin niiden mutsi, joka otti taas jotkut ihmeen sosiaaliset paineet. Mikä siinä on, että kun paikalla on tuntemattomia a) luulen että niitä kiinnostaa mun lasten touhut, b) luulen että niiden(kin) mielestä on hävyttömän törkeää ja surkeasti onnistunutta lapsen kasvattamista ettei mun lapsi tule heti luo kun pyydän ja c) alan käyttäytyä kuin mikäkin raivohullu ja puhun niille lapsilleni ihan karseita mäkätyksiä, kovin aggressiivisin äänenpainoin. Oikein hävetttää aina kun katson itseäni ulkoupuolisin silmin. Mitä jos vaikka antaisin sen juosta sinne ja sitten keskustellaan kotona tarkemmin, miten julkisissa paikoissa käyttäydytään? Siis sekä lapsi että äiti?

Tästä kiitoksena ne nukkui sitten kumpikin 3,5h yhteen putkeen. Ja minä käytin koko sen ajan netissä, hyvä hyvä.

Käytiin tänään EMMAssa. Tai itseasiassa käytiin vain sen aulassa SisDelissä, koska aika ja kasvatusmetodit eivät riittäneet päiväuniaikaan t...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

5 kommenttia :

 1. Apua, tarkoin varjeltu salaisuus on julki! Se on meidän kantispaikka aina joogan jälkeen ;) pientä neitiä kiinnostaa aina nuo pöydän yläpuolella olevat lamput kovasti. Meitä on siellä maanantaisin lounasaikaan keskimäärin varmaan 8 lastenvaunut saman ison pöydän ääressä ja hyvin mahdutaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) Kyllä se on vissiin aika julkinen salaisuus ollu, mäkin olen aikaisemmin kuullut hehkutusta. Sen verran syrjäss sitten kuitenkin, että ehkä saatte pitää sen vielä teidän jengin kantiksena :D

   Poista
 2. Kakkosen ilme kyllä jotenkin näyttää siltä et korvissa kuuluva musiikki on kamalaa :D tulkinnanvarainen asiahan tämä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä oli varmaankin vaan tauko menossa ;)

   Poista
 3. Peuramaan laskettelukeskuksen kahviossa neekerinpusu maksaa muistaakseni 2 euroa. Jumalauta. Jos kuka sinne eksyy, ottakoon omat makkarat ja herkut ja aterioikoon grillikodassa.

  VastaaPoista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.