Maailman hienoin lehtiö

perjantai 8. helmikuuta 2013 Valeäiti 42 Kommenttia

Tuli Po.p:ilta uutiskirje. Tuli samalla varmistus siitä, ettei niiden kanta-asiakkaana kannata olla.

Tai ehkä jonkun mielestä paperinen lehtiö (siis mitä sillä pitäisi tehdä? Koulutehtäviä? Kauppalistoja? Konsultointiin muistiinpanoja?) on helposti 50€ arvoinen. Kun on uniikki ja kaikkea. Niin joo, onhan siinä ne raidatkin.

Mutta muistakaa, että näitä saa aina yhden per 50€ tuhlaus. Vain kolme kuitenkin per asiakas.

Tämä oli nyt kyllä niin hämmentävää että melkein haluaisin jo nähdä tämän ihmeen. Kirjeessähän siitä ei ole kuvaa, varmaankin siksi että lehtiöstä on tosi vaikeaa saada myyvää kuvaa. Syystäkin.

Po.p., voin kyllä vähän jeesata teitä näissä lanta-asiakasasioissa. Typo intended.Tuli Po.p:ilta uutiskirje. Tuli samalla varmistus siitä, ettei niiden kanta-asiakkaana kannata olla. Tai ehkä jonkun mielestä paperinen le...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

42 kommenttia :

 1. Eiks tollanen tasaraita ole vähän niinku Marimekon juttu. Mä olen luovuttanut tuon kaupan suhteen ajat sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oishan se varmaan. Luulis noiden keksivän jotain muutakin jos joka kuukaudelle jotain on pakko keksiä. Tosta jää vaan hirvee kasa rumia lehtiöitä niillekin käteen.

   Poista
 2. Piti heti tarkistaa, et wtf, miks mä en oo saanu moista tarjousta! Mut olihan se siellä postissa. Meen heti ostaa 150 eurolla varmistaen, että saan maksimimäärän lehtiöitä.

  Ehket tajunnu sen hienoutta. Kun sitä e-i s-a-a m-u-u-a-l-t-a ja onhan siinä ne RAIDAT. :D

  Ei näin Pop. Ei näin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii-i, olihan se uniiiikki. Meen heti hakee sen 150€ pankista.

   Poista
  2. Hahaha! Näitä pop-postauksia on niin huvittavaa lukea! (Tässä mun contribution aiheeseen. Blondi...)

   Hindeli! Valehtelisin jos väittäisin ettei mulla ole mielipidettä poopista. (Hupsis, tuli "vahingossa" ylimaarainen o-kirjain.) Ostan yleensä aikalailla kaikki kledjut (omat, lapsen, yritän ukolle tyrkyttää) HM:ltä, Lindexiltä, Kappahlista. Jopa Vilalta. (UUUU!)

   JOSKUS plärään noiden lastenvaateuniikkiputiikkien superhyperalennusräkkejä sen toivossa että löytyis jotain "fiiniä". Mutta täytyy sanoa että kun juuri eilen olimma Sellossa siellä putiikki-siivessä pläräilemässä, vilkaisin sinne pop:in suuntaan ja ajattelin että eeei... Mitä siellä on? Värit: punasta tahi sinistä. Kuosit: yhtä väriä tahi raidallista. ENKÄ KYLLÄ YHTÄÄN TÄSSÄ YLEISTÄ.

   Olenko ymmärtänyt oikein, pop on lähtöisin länsinaapurista. Vaikuttaa (minusta) siltä että linja on jotenkin ei-tehdä-tyttöjen-tai-poikien-vaatteita. Jollain on sellainen filisofia. Mutta ehkä juuri siksi mua ei vedä pop puoleensa.

   Poista
 3. :D aika uniikkia. Raitaahan ei ole kuin apaut kaikissa lastenvaatemerkeissä aika ajoin.
  Poop!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tosta näkee varmaan kaikki heti että tämä on popin vihko!

   Poista
 4. Just luin kännykkä toisessa kädessä tota mailia ja tätä samaan aikaan :D WTF!?!?!
  "kiitti"
  Ja vähän ihmetyttää, että kuukauden kantis"tarjouksesta" ilmoitetaan kuun 8. päivänä!
  Vois laittaa jonkun massa-asiakaspalautteen (jos oikeesti kiinnostais).. tai sit vaan on menemättä ja jättää supermageet vihot niitä enemmän tarvitseville. Riittää sit varmasti kaikille halukkaille se 3.
  -tintti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehkä se on parempi että me luovutetaan omamme niille jotka siellä jonottaa jo niitä! Ja huom, tämä tarjoushan taisi olla jotain kolme päivää vaan voimassa. Että tiedätte sitten helmikuun 22. päivä olla hakematta.

   Poista
  2. Luin meilin "ajatuksella" uusiks läpi.. Siis tää supertarjous on voimassa vaan 8-13.2 ja siis sen saa vaan shoppaamalla normaalihintaisia sisävaatteita. Ettei vahingossakaan liian moni saa VIHKOA :D
   Aiaji, tästä on hyvä aloittaa pidennetty viikonloppu ja miniloma. Huumoripläjäys by Poop
   -tintti

   Poista
  3. Niin, muistathan nyt ne oikeat päivät!

   Poista
 5. Mä hämmentyneenä selasin postia edestakaisin ja etsin, että missä se tarjous on. En jotenkin tajunnut, että uniikki lehtiö olisi moinen. Niin ja mikä uniikki se on jos niitä saa kolme parhaimmillaan itselleenkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe :D varmaan pitäisi vähän noiden tarkistaa tarjouksiaan jos jengi ei edes tajua mikä se tarjous oli :)

   Poista
 6. vierestä seuranneena näyttäis osa ihmisistä olevan aika sekaisin tosta p.o.pstä. Joten voin hyvin kuvitella, että tuollainen huipputarjous saa tämän ihmisryhmän rynnimään lähimpään myymälään 150e ojossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuokin. Varmaan moni sitten maksaa siitä lehtiöstä 100€ kun kausi on ohi :)

   Poista
 7. Enks mä popittomana osaa ymmärtää tota hinnoittelua mut mikä 150e? Eiks sen maksimin eli 3 lehtiötä saa ton mukaan satasella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! :D En ees lukenu tarjousta loppuun. Tarjous vaan parani! ;)

   Poista
  2. Hahaa, sama :D Onneksi saan siis ne kolme lehtiöitä jo satasella!

   Poista
  3. Huamatkaa, että osaan keskittyä olennaiseen: viis popista, viis arvoituksellisesta lehtiöstä mut se pitää päästä korjaamaan, että mammat laskee väärin :D

   Poista
 8. Heh, tää oli hyvä. Heti menen tuhlaamaan satasen vaikka sukkiin ja sitten trokaan ne lehtiöt popituksessa törkeeseen hintaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! HUuto.netissä joku ostaa vaikka vähän käytetynkin satasella!

   Poista
 9. Pop on kyllä just näitä merkkejä, joilla on ihan järjetön kate, josta ei todellakaan luovuta ellei ole ihan pakko. Eikä ole pakko, koska niin moni äiti on niin hurahtanut. Onhan se usein todistettu, että merkkiketjujen t-paidat tehdään samassa tehtaassa kuin markettikama, mutta myydään vaan kovemmalla voitolla kuluttajalle.Itsekin kyllä tykkään popin vaatteista, joten joskus niihin sorrun tosin yleensä kirppiksellä ja alessa, mutta silti tuo kyseinen "etu"-viesti kolahti omaankin s-postiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oikein osaa muodostaa mielipidettä niiden hinnoista. Toisaalta joku 27€ on törkeä hinta bodysta, toisaalta kolme 8€ bodya Lindexiltä ehtii nukkaantua, värjääntyä, hajota tai jäädä pieneksi samaan aikaan. Ja periaatteessa mä en tykkää että lastenkaan vaatteet maksaa 7€, silloin niitä ostetaan helpommin "huvin" vuoksi eikä tarpeeseen. Ostan kyllä tosi harvoin näitä, mutta sitten kun harkiten oon ostanu, oon kyllä ollu tyytyväinen. Mut vihko on saamatta, pakko kotiuttaa se ihanuus! ;)

   Poista
  2. mä, joka rumpukuivaan melkein lapsetkin, oon huamannu että henkan yksväriset ja kapearairalliset bodyt (joita saa kax kynpillä) on hyviä. parhaimmat on meillää jo neljännellä lapsella. popia en oo tosin koskaan ees ostanut - en oo edes käynyt liikkeessä, vaikka semmoinen sijaitsee tossa vartin kävelymatkan päässä. tosin myös jotkut prisman fixonin painetut bodyt ovat edelleen ku uusia vaikka jo kahella muksulla olleet.

   Poista
  3. Toki hyvää laatua löytyy monesta eri hintaluokasta, onneksi. Mutta silti mä vähän puolustan korkeampia hintoja niin vaatteissa kuin ruoassakin. Ehkäisee liikakulutusta ja myös lapsityövoimaa ynnä muita epäeettisiä tuotantokeinoja. Tästähän voisi tämä epähippi jopa vähän kirjoittaa tähän kulutushuumablogiinsa...

   Poista
  4. Mä haluaisin varman tiedon siitä, a) käyttääkö HM lapsityövoimaa b) ovatko esim. Popin vaatteet eettisiä. Jos ekologiaa ajatellaan, niin musta on ekologisempaa, että mä käytän noita Henkan bodyjä jo neljännellä (tai jopa jo kuudennella) muksulla, kuin että heivaisin ne vittuun ja ostaisin uusia poppeja tai vastaavia :D Musta jälkimmäinen olis melko fariseuslaista. Varsinkin jos aatellaan, että puuvillan kuin puuvillan tuatanto on yksi maailman saastuttavimmista jutuista. Tai oli ainakin ysikytluvun alussa.

   Poista
  5. Itse olen popitellut lähinnä alennusmyynneissä, ja osa kamoista on ollut todella laadukkaita, erit. äitiysvaatteet ja sukat. Täytyy kyllä Lindexin hyväksi sanoa, että monet meillä käytössä olleet Lindexin trikoovermeet on kestäneet pesua ja pitoa paremmin kuin Popin printtitrikooasiat.

   Mutta että raitavihkoja... En vielä laita herätyskelloa soimaan, että lauantaina ehdin ostoksille.

   Poista
  6. Wandabe: Emmä noista tiedä oikeasti mitään, voi olla että kaikki kusettaa tai kukaan ei ja hinnalla ei ole(kaan) mitään merkitystä tossa. Noin vaan niin kuin yleismaailmallisesti asiat maksaa musta usein liian vähän. Kaveri esim osti viime kesänä kengät HM:stä, koska "ne maksoi vaan kympin niin ei haittaa vaikka menis hiekkalaatikolla likaiseksi, voi sit heittää roskiin". Musta kenkien ja vaatteiden pitäisi makssa sen verran että sua kiinnostaa niiden elinkaari sekä kotona että sen jälkeen. Et jos hyvää laatua saa halvalla niin mikäs siinä, mut sit ei pidä kompesoida ostamalla lisää. Tai hurahtaa kirpparilla, koska joku maksoi vaan euron. Hinnalla se on kysyntä pidettävä aisoissa :D


   Jennijee: Ihan varmasti on Lindexilläkin hyvää, sama mekin ollaan kyllä todella. JA HM:llä myös. tämä nyt oli vaan tämä hintapoiintti ehkä, koska kyllä niistä huonojakin löytyy. Esim kook Littlephant mallisto oli mun mielestä vähän huonoa laatua, tai sitten meille tuli maanantaikappaleet. Seppälän vauvavaatteet on muuten tosi kehnoa laatua, mikä on iso iso harmi kun ne on kivoja.

   Poista
  7. Damn, ostin pari Littlephant-vaatetta, mutta ne on vielä isoja. Harmi, jos ne on huonoja. :(

   Lindexin ota 3 maksa 2 perusvermeet on usein olleet hyviä.

   Seppälästä meillä taitaa olla yksi tunika, ja samat kokemukset. Värit haalistuneet, ja trikookaulus virahtanut.

   Poista
  8. En kyllä osaa sanoa onko ne kaikki huonoja, mutta meidän housut ainakin on aika ohutta matskua ja tuntuu että joku pesu ne vielä hajottaa. Trikookin löystyi heti vähän, mutta ei kyllä ihan haitaksi asti. Kaupassa kun niitä hypisteli niin tuli vain voimakas "ai näin halvalla toteutettua" -fiilis.

   Perusvaatteet on kyllä tosi hyviä, myönnän!

   Poista
  9. Meillä on (pahis ;) caes printtipaita, ostettu 2007. Pidetty kolmella lapsella, ja rummutettu huolella (=paljon).
   Ei nyppyä, kuva täysin ehjä isona edessä. Ostopaikka H&M..
   Sitten taas kolmella tytöllä käytetty hilfigerin body, samat pesutavat ja lentää just roskiin koska niin nyppynyt ja kulahtanut.

   Poista
  10. Sama tässä kyllä on kuin aikusiten vaatteissa, ei voi koskaan tietää antaako hinta mitään laatutakeita.

   Poista
 10. Joo mä kans tuhahdin sähköpostin ääressä ääneen. On varmaan ihan hir-vee ryysis liikeissä... Ensi kuussa sit uniikit raitakynät?

  VastaaPoista
 11. Onkohan nää samoja vihkoja, joita jaeltiin Tukholmassa jo viime syksynä? Otin yhden, kun niitä ihan tyrkytettiin mukaan - parin kympin aleostoksen tekijälle. Olis saanut useammankin ja olis näköjään kannattanut ottaa, jos ne ovat niin haluttuja kuin POPin viestistä voi ymmärtää! Harmi, että se yksikin on jo melkein tuhoutunut, kun se on yksivuotiaan "piirrustusvihko". Täytyy varmaan takavarikoida se lapselta ja teipata kokoon jälleenmyyntiä ajatellen. Onneksi "piirrustukset" on tehty lyijykynällä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, sulta on nyt mennyt selkäe kultasuoni ohi!

   Poista
 12. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 13. Aihe jäi kuumottamaan ja koska en ole kyseisen ketjun etuoikeutettu kanta-asiakas niin toivoisin jonkun tähän eliittiryhmään kuuluvan linkittävän kuvan tästä mystisestä lehtiöstä. Kiitos jo etukäteen, että saan taas nukkua yöni rauhassa!

  VastaaPoista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.