ARVONTA - Splats! sanoi lätäkkö

torstai 28. helmikuuta 2013 Valeäiti 2 Kommenttia

Hyvänen aika, Valeäidin FB-sivuilla on jo 201 tykkääjää. Kiitos! Sen kunniaksi laitan pystyyn ihan ensimmäisen Facebook-arvonnan, voi miten 2010-lukua!


Jos siis kuvassa näkyvät tuotteet* (ei lapset) kiinnostaa, siirry Facebookin puolelle ja etusormea alas, peukkua pystyyn. Arvonta on voimassa vain maanantaihin 4.3. saakka, joten hip hip äkkiä osallistumaan!

Arvonta on toteutettu yhteistyössä Ipanaisen kanssa. 

HUOM: tähän arvontaan voi siis osallistua vain Facebookissa tykkäämällä arvontapostauksesta. Jos sulla on joku ehdoton Facebook on murha -aate, voin harkita poikkeusta jos laitat suoraan meiliä mulle. Mutta saahan näitä kumppareita sitten ihan kaupastakin jos ei millään halua arpaa ottaa.

Hyvänen aika, Valeäidin FB-sivuilla on jo 201 tykkääjää. Kiitos! Sen kunniaksi laitan pystyyn ihan ensimmäisen Facebook-arvonnan, voi miten...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

2 kommenttia :

  1. Ääh, mä kyllä oon Facebookissa mutta piilottelen siellä mun pimeetä blogipuoltani... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaan että aika monella on sama :) Mut hei teet kato PeNalle oman sivun ja osallistut sen varjolla! Toisaalta tuolla kun on jo jotain melkein 100 tykkääjää, niin ei siellä paljon kenenkään nimet esiin nouse, edes mulle :) Näkyy vaan että "maija meikäläinen ja viisi muuta tykkäävät..."

      Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.