Rakas sohvamme

perjantai 4. tammikuuta 2013 Valeäiti 6 Kommenttia

Sohva rakas,
Olet ollut osa elämäämme jo melkein viisi vuotta, enkä ehkä aina osaa ja muista kertoa sinulle, miten tärkeä olet!

Olet melko mukiinmenevän näköinen, vaikka et ihan uusimpia trendejä seuraakaan. Parasta ulkonäössäsi on sekavärinen kankaasi, johon piiloutuu kaikenmaailman tahrat pukluista alkaen. Lisäksi tyynyjäsi voi pestä, ja oletkin käynyt sitä kautta pesukoneessa oikein urakalla. Tälläkin hetkellä tyynykankaan virkaa toimittaa ankkapyyhe.

Olet niin ihana joustava, suostut vaikka mihin tehtäviin! Sen lisäksi, että koko perheemme mahtuu miten päin vain sinun päällesi köllöttelemään, sinusta voi tehdä myös temppuradan, vieraspedin, teehuoneen, majan, terapeutin sohvan, yläkerran ja alakerran, you know, illanistujaisten keskipisteen ja sairastuvan. Ainoa, johon emme sinua ole altistaneet, on lemmikkieläinten raapimispuu.

Olet ollut mahtava ostos, kotimaista laatua huippuhinnnalla. Mitä siitä, että sinut on ostettu suoranaisesta design-ystävän taivaasta, jo edesmenneestä Suomi-Soffasta, meille olet kultaakin arvokkaampi.

Ja vaikka olet aika valtava, jos nyt ihan näin suoraan sanon, emme vaihtaisi sinua mistään hinnasta sirompaan. Me fanitamme sinua muotoinesi, ja toivomme että pysyt menossamme mukana vielä pitkään!

...tai kunnes Vepsäläisellä alkaa kunnon ale.

Sohva rakas, Olet ollut osa elämäämme jo melkein viisi vuotta, enkä ehkä aina osaa ja muista kertoa sinulle, miten tärkeä olet! Olet melk...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

6 kommenttia :

 1. Ooh, täytyy jossain vaiheessa hankkia meillekin valtava sohva, nykyiseen mahdutaan hikisesti just me kolme, joista yksi on vasta 2kk.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen pitää olla sellainen että kaksi ihmistä mahtuu yhtäaikaa tippumatta makaamaan, sit riittää :)

   Poista
 2. Me käytiin viime viikolla ostaa uusi sohva (ei kuitenkaan Vepsäläiseltä) ja aika hyviä halvennuksia näkyi olevan. Ja saatiin kyllä sopuhintaan aikamoinen sohvanmörssäri, ihan pieneen ei tämä meidän viiden hengen ja kahden kissan tivoli mahdu :) Eiku viikonloppuna kiertelemään, paska ulkoilukeli on kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläs nyt houkuttele, mä olen sitoutunt tohon sohvaan! vaikka huoamsinkin sen tänään vähän pahalta haisevan...

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Uskon että pärjätään ilmankin, kiitos vain :) Kakkonen on sitäpaitsi melko ansioitunut sohvan(kin)purija, eiköhän se siihen jotain aikaiseksi saa.

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.