Mä myyn vain marsipaania

torstai 31. tammikuuta 2013 Valeäiti 6 Kommenttia

Aaaa miten siistiä, ette uskokaan! Kakkonen simahti klo 20 ja inahti seuraavan kerran vasta 04.30. Hurraa hurraa mahtavaa!!

...paitsi että siinä vaiheessa olin pyörinyt kolme tuntia unettomana sängyssä. Mr. Murphy, your humor never ceases to amaze me.

Huvittavaa tässä oli eräs ajatus.

Vatvottuani siinä kolmen tunnin aikana asiaankuuluvasti omat ongelmani ja tulevaisuudensuunnitelmani, siirryin kavereihin. Mietin toisen unettomuutta, toisen huonoa työtilannetta. Yhtäkkiä huomaan päässäni kaikuvan lauseen "mä myyn vain marsipaania". Koska marsipaani, eikä edes myyntityöt, ei liippaa läheltäkään mainitun ystäväni uraa, uskalsin päätellä unen mahdollisesti lähestyvän. Tein nukahdustestini (TM): muistanko vielä juuri päättynyttä ajatusketjuani? En. En todella keksinyt marsipaanin yhteyttä mihinkään.

Käänsin päätäni onnellisena, tietäen unen tulevan ihan pian. Sitten Kakkonen heräsi.

Nähdään Lapinlahden sairaalassa.

Aaaa miten siistiä, ette uskokaan! Kakkonen simahti klo 20 ja inahti seuraavan kerran vasta 04.30. Hurraa hurraa mahtavaa!! ...paitsi että...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

6 kommenttia :

 1. LOL @ Lapinlahti. Treffit sinne viim. kolmannella kierroksella? ;)

  Ps. Super inhottavaa toi oman unen kenkkailu. Toivottavasti tosi pian ohi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mähän kävin siellä jo kato vuosi sitten säännöllisesti, Ykkösen tarha oli siellä :) Ja veikkaan että eilinen, lopulta melkein viisituntinen, tuska olikin kuumetta. Ainakin heti aamusta 37,5. Perkele.

   Poista
 2. Toi on niin, niin..... Aaaargh! Mut ihana tunne on tosiaan se ku tajuu et on melkein unessa. Nimim. Toinen uniongelmainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan mahtava tunne! Melkein yhtä hyvä kuin se hetki, kun tajuat krapulan väistyvän nälän tieltä :D

   Poista
 3. Ensimmäisen vuotensa ajan molemmat lapset heräs ekan kerran joka ikinen ilta/yö siinä vaiheessa kun itse olin lipumassa valveesta uneen.Ne aisti sen jotenkin,'ei helvetti äitin ote todellisuudesta kirpoaa,se ei oo läsnä,olemassa minua varten,huudanpa ihan vähän kokeeks,jos se pomppais sängyn viereen.No tulihan se,nyt voin nukkuu kun se vahtii tossa.'Jonkun verran jurppi käydä nukkumaan tietoisena tosta kidutusmuodosta ja sen päivittäisestä toistumisesta.Eikä ollu mittän väliä menikö itse sänkyyn klo 22 vai 01.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Niiiin syvältä. Varsinkin Kakkosen ihan alkuaikoina olin tosi pahassa univelka ja unettomuuskierteessä kun en uskaltanut antaa itseni nukahtaa juuri tosta syystä. On nää lapset vaan ihania <3

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.