Kuusi tähteä ja papukaijamerkki

perjantai 11. tammikuuta 2013 Valeäiti 7 Kommenttia

21.40-06.

Ei ole nälkä, ei satu mahaan, ei ole turvaton - vaan nukkuva vauva. Kiitos.

...sitäpaitsi se jatkaa edelleen uniaan tässä vieressä, mutta miten tässä enää itse saisi unta?

Myös Ykkönen on ollut hipihiljaa nukahdettuaan 20.30. Vain satunnainen, mutta Insinöörismäisen tasainen, kuorsausrytmi tunkeutui eilen minun ja yöunieni väliin.

Näin tämä elämä saisi vaikka jatkuakin

21.40-06. Ei ole nälkä, ei satu mahaan, ei ole turvaton - vaan nukkuva vauva. Kiitos. ...sitäpaitsi se jatkaa edelleen uniaan tässä vier...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

7 kommenttia :

 1. Tykkään! Niin ja juuri tänään on helppo tykätä kun oma tytär nukkui klo 19.45-06 ja tämä äiti klo 22-06. En olekaan saanut keskeytymätöntä 8h yöunta sitten heinäkuun 2011 (mulla alkoi heti alkuraskaudessa yölliset vessareissut). Olo on suorastaan hämmentynyt, näitä lisää, lisää, lisää... (aika surkean alun jälkeen alkaa tuntua että oli fiksu veto siirtää lapsi nukkumaan omaan huoneeseen neljä yötä sitten).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooooo tykkään!! :) omat huoneet on ihan parasta, jokaiselle perheenjäsenille pitäisi olla yksi ;)

   Poista
 2. wautsiwau!! :)


  Meillä isomman hammastehdas on taas tehnyt sen, että mies saa käydä viemässä sitä takaisin omaan huoneeseensa vähintään kaksi kertaa yössä. Mutta viime yönä vaan kerran, vauva tosin ähräsi sitten senkin edestä. Mutta ihanaa kun jossain muualla sentään nukutaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä teilläkin taas jonain yönä herätään ihmettelemään sitä, että kello on kuusi eikä kukaan alaikäisistä ole vielä herännyt. Tsemppiä ja kahvia siihen asti :)

   Poista
 3. Mun on kyllä pakko kysyä, että voiko oikeasti nukkua kahdeksan tuntia (lähes) keskeytyksetöntä unta, vai olenko mä vaan jotenkin outo? Nukun maksimissaan kolmen tunnin pätkiä ja niitäkin vain silloin, kun olen tooodeella väsynyt (tai uni on kemiallista eli alkoholin liikakäytöllä hankittua) ja en todellakaan saa herättyäni uudestaan unta läheskään heti... Olen laskenut, että vaikka olisin sängyssä 22-07.30, niin nukun tästä ajasta maksimissaan kuusi tuntia ja olen lähes joka aamu aivan vitun väsynyt (anteeksi kirosana)! Ajattelen kauhulla, että jos joskus saan lapsia, niin en varmaan nuku enää ollenkaan! Heräsin vasta nyt oikeasti ajattelemaan, että onko tällainen nukkuminen normaalia, vai pitäisikö tästä nyt ihan tehdä issue ja painella jonnekin unitutkimukseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mäkään kyllä putkeen nuku ikinä. Näen paljon painajaisia, etenkin töissä ollessani. Ja samoin minäkin olen joka aamu tosi väsynyt. Siis ennen lapsia. Joskus harvoin tulee sellainen virkeä olo että on oikeasti nukkunut suurimman osan yöstä. Mut en tiedä, ei se varmaan ihan normaalia ole? Kävisin ehkä kyselemässä jos sinä olisin, eihän siitä haittaakaan ole!

   Poista
  2. Mulla kanssa unet on todella vinkeitä yleisesti ottaenkin ja näen myös paljon painajaisia. Meillä mutsi on ihan samanlainen kukkujanukkuja, mutta isäukko kyllä painaa nukkua pääsääntöisesti keskeytyksettä klo 23-05, eikä se muuta nukukaan. Mies on kanssa hyväuninen, että ehkä mulla on toivoa niiden mahdollisesti tulevien lasten suhteen, jos ne tulis siinä suhteessa isäänsä. Multa saisivat periä hyvän muistin ja ns. lukupään, hyvät hampaat ja sarkasmin taidon. Muuta ei tartte...

   Mutta vakavasti ottaen, ehkä mun pitäisi oikeasti käydä tutkituttamassa tää mun unihomma!

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.