Pakollinen pulkkamäki

maanantai 10. joulukuuta 2012 Valeäiti 2 Kommenttia

Kun äiti nukkuu yöllä yskänsä takia vain neljä tuntia, herättää sillä liian aikaiseen aamuun vauvan, joka herättää siskon päiväunilta kaksi tuntia ennen aikojaan, on parempi suunnata ulos.

Kun liukurilla oli vedetty kymmenen kertaa alas ja niistä kaksi naamalla, oli välipalakaakao ansaittu. Etenkin kun siellä sisällä raivotessani olin unohtanut pienen yksityskohdan nimeltä välipala.

Ensimmäistä kaakaotaan lusikalla syövä Ykkönen on kuitenkin nyt tosi tyytyväinen, ja koiramme Kakkonenkin odottaa tyynesti ulkona. Kai tämä taas tästä.

Kun äiti nukkuu yöllä yskänsä takia vain neljä tuntia, herättää sillä liian aikaiseen aamuun vauvan, joka herättää siskon päiväunilta kaksi ...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

2 kommenttia :

 1. Saako udella, miten vervet kulkee lumessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki! Vielä viime vuonna olin vakaasti sitä mieltä, että ei ne kulje, ei ollenkaan. Vedettiin Babyjoggereilla silloin ennen Kakkosen syntymää. Nyt olen vähän pehmentynyt tässäkin asiassa, kyllä ne ihan ok kulkee. Silloin kun on just satanut uutta lunta, on tietenkin kaikki vaunut ihan surkeita eikä mikään liiku. Silloin noi on myös vähän muita vaunuja surkeemmat, koska etupyörissä on lokarit joita ei saa pois. Sinne alle pakkautuu lumi ja pyörät menee lukkoon. Takapyörät rullaa ihan sairaan hyvin lumessa, joten jos käsilihakset antaa periksi takapyörillä menemiseen, niin pääsee hyvin :)

   Normaalilumessa, siis silloin kun se on pakkautunutta, kulkevat oikein hyvin.

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.