Niitä päiviä

maanantai 17. joulukuuta 2012 Valeäiti 16 Kommenttia

Tänään:

Olen ajanut volat kaakossa autoa - että lasten huuto hukkuisi.

Olen seissyt hiljaa paikallani ja katsellut kun vauva raivoaa vaunuissa - ja harkinnut vakavasti poistuvani kylmästi paikalta.

Olen myös kuiskaillut uhkauksia Ykkösen korvaan - ettei muut kuuulisi miten surkea ja lyhytpinnainen äiti olen.

Olen itkenyt keittiön lattialla tiskirätti kädessä - ilman järkevää syytä.

Onneksi huomenna on uusi päivä. Onneksi kotona on vielä niitä irtokarkkeja.

Tänään: Olen ajanut volat kaakossa autoa - että lasten huuto hukkuisi. Olen seissyt hiljaa paikallani ja katsellut kun vauva raivoaa vau...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

16 kommenttia :

 1. Mullakin oli tollanen päivä.
  Olen hävennyt itseäni äitinä, ollut surkea sellainen, parhaimmillaankin keskinkertainen. Miettinyt soittaako naapurit sossuun, sehän on muotia.
  Huomisen on PAKKO olla parempi (ja eka kerta ehkä ikinä kun oon iloinen että herätys on klo 5 ja pitää mennä aikuisten töihin ja jättää sirkus mummon hoidettavaksi).

  Tällänen kliseinen voimahalaus täältä sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kliseinen sydän täältä, <3

   mutta ei kyllä ollut eilinen parempi. Oli jo väkivalta lähellä, prkl. MIksi sen nukuttamisen pitää olla niiiiin ärsyttävää...

   Poista
 2. Meilläkin on noita päiviä kun löytää itsensä keittiön lattialla räkä valuen ja kurkku käheenä huutamisesta.Itsesääli ja morkkis helpottaa kunnon itkulla ja se ainakin helpottaa että tietää et muillakin on noita päiviä..Uuteen aamuun,itseinho hälvenee kummasti yön aikana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin se muidenkin epäonnistminen kyllä aina helpottaa :D :D

   Poista
 3. Niin tuttua, niin tuttua. Ja niin lohdullista kuulla tuo muilta. Ja lisää morkkista kun muistaa taas ajatella aikuismaisesti kuinka pieniä nuo ovatkaan. Ja tuo nukutustaistelu on kyllä turhauttavinta ikinä. Varsinkin jos on ehtinyt päästää ajatuksensa siihen pieneen omaan hetkeen, joka niiden mahdollisten päiväunien aikana odottaisikaan.. -miimu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se morkkis on kyllä niin kamala. Mulla oli niin paha tällä kertaa että menin kummankin nukahdettua vielä silittelemään jo nukkuvaa Ykköstä, jos se vaikka unen läpi tuntisi että äiti vielä tykkää siitä. Karseeta.

   Poista
 4. kovasti aina yritän olla kärsivällinen ja kestä mitä tahansa, mutta oikeesti miksi esikoisen (7v) pitää aina tehdä kaikki toisinpäin?! kun pitää pukeutua niin hän menee rakentamaan lego, wtf...kun nätisti pyytää syömään niin vastaan tulee sellainen ilme, että huh huh, kun olisin käskinyt käymään kaupassa, laittamaan itse ruokaa, käydä töissä ja ja ja ...totta kai minä huudan sille lopuksi, sitten homma toimi, ja mä en halua koko ajajn olla huutava äiti!!!!!
  viimeksi illalla kun tyttö oli jo sängyssä, niin hän ilmoiti että olipa kamala päivä, kun halunut olla vaan meidän kanssa rauhassa ja tehdä kaikkea kiva, no niin oli mullakin :(
  voimia sullekin
  T. kahden lapsen äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts, onpa ikävä päivän lopetus moinen :/ jotenkin arvaan että tämä homma menee vaan vaikeammaksi lasten kasvaessa, kun ei kai sellaista kouluikäistä voi jäähyllekään laittaa..tsemppiä siis sinnekin!

   Poista
 5. Viime yönä mutisin kaikki voimasanat tyynyyn ja taisin päristellä puoliääneenkin kun kuopus heräsi 4(!!!) kertaa yöllä tankkamaan sen ärsyttävän pikku määrän maitoa.Harkitsin oikeasti että tää mamma lähtee pitkälle yökävelylle..mies kun herää aamuyöstä töihin niin on "pakko" antaa sen nukkua.Mutta hähhähää,tänään alkaakin unikoulu,kertarysäyksellä yöpullo pois.Saa luvan oppia että yöllä nukutaan.Voimia sinne tassutushoidon pitkän matkan juoksijalle,täällä otetaan se haparoiva ensiaskel.Sori naapurit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, voimia sinne! Muista että jo 1-2 uudenlaista nukutusta helpottaa. Nopeasti be hiffaa että hommat on muuttumassa. Nyt vaan tiukkaa otetta ja pitkää hermoa!

   Poista
  2. Eka yö takana ja silmäpussit sen mukaiset.Pikku ipana protestoi 03-04.00 et antakee sitä maitoa.Maitoa ei tippunut,ja se nukahti!!!Heräsi aamulla "vasta" kuuden jälkeen!! Kuvittelenko vai huokuiko siitä äänetön haista mutsi v kun käänsi kylkeä ja alkoi syömään tuttia..?

   Poista
  3. Kyllä, niin ne vaan tajuaa sen heti! Hyvä sinä! Yks äänetön v on oikein hyvä saavutus jatkuvaan syöttämiseen verrattuna :D

   Poista
 6. Oumään, voisi kuvastaa mun viikkoa aika hyvin. Onneks en oo ainoa kärsiväinen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällähän meitä on, kärsijöitä :) vihaiset mutsit ry kokoontuu viikoittain valeäitilässä!

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.