Offline

tiistai 20. marraskuuta 2012 Valeäiti 8 Kommenttia

Päivitettyäni taas varmaan kymmeniä kertoja yhtä monen minuutin aikana vuorotellen Facebookia, Gmailia ja Bloggeria tein päätöksen. Alla hetki sitten laittamani statuspäivitys: 

"Tässä teille hetken mielijohteesta tehty lupaus itselle, teidän valvottavaksenne: aion olla koko huomisen päivän offline. Ei nettiä koneella, ei ainaista naputusta kännykällä. Otan kirjan esille ja valmistaudun hyviin päiväuniin. Nyt jo hyvä mieli (ja lievä ahdistus)! Ottaisko joku muukin haasteen vastaan? :)"
 
Pakko kokeilla, jos saisi vaikka vähän keskityttyä elämään, ja vaikka tylsistyttyä. Se on tärkeä taito, jota kaipaan. Että jää ajelehtimaan omiin ajatuksiinsa. Silloin sitä yleensä keksii myös jotain vallankumouksellista. Palaan teille torstaina kauniiden kuvien, uusien ajatusten, iloisen lapsiperhe-elämän ja kaikin muinkin tavoin paremman ihmisen merkeissä. 
 
Tai sitten langenneena nettiluuserina, saa nähdä.

Päivitettyäni taas varmaan kymmeniä kertoja yhtä monen minuutin aikana vuorotellen Facebookia, Gmailia ja Bloggeria tein päätöksen. Alla het...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

8 kommenttia :

 1. IHANAA. On siis muitakin! En tiedä kumpi tosiaan ahdistaa enemmän, online+refresh vai offline? Kokeilen myös huomenna. Palaa asiaan Valemutsi!

  -himppa-

  VastaaPoista
 2. Voi että just eilen ajattelin sama, että pystynkö tähän? .....mukana olen
  - Lilia

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa, testaan teitä sitten jotenkin! :)

  VastaaPoista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.