Hyväntekeväisyyskeruun tilannetietoa

perjantai 9. marraskuuta 2012 Valeäiti 4 Kommenttia

Pari viikkoa sitten kirjoitin postauksen, jossa oli linkit Unicefin ja WWF:n lahjoitussivuille. Lupasin laittaa itse kaikki teidän kauttanne tulleet komissiot suoraan samoille kohteille lahjoitukseen. Pahoitellen voin kertoa, etten ole laittanut vielä penniäkään hyvään tarkoukseen, sillä teiltäkään ei ole tullut vielä lahjoituksen lahjoitusta.

Tässä oli sen verran myös ajatusvirhettä, ettei jokaisesta linkin klikkauksesta maksetakaan minulle komissiota, vaan pelkästään lahjoituksista. 

Jos joku vielä käy lahjoittamassa, voin vaikka samantien tuplata sen summan, joka minulle julkaisijana tilitettäisiin. Että klik klik vaan!

Pari viikkoa sitten kirjoitin postauksen , jossa oli linkit Unicefin ja WWF:n lahjoitussivuille. Lupasin laittaa itse kaikki teidän kauttann...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

4 kommenttia :

 1. Nyt on klikkailtu muutamaan otteeseen, että ainakin pari pennosta pitäisi olla kertynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna, mutta tässä pitikin siis tehdä verkkolahjoitus jotta rahaa kertyisi. Pelkät klikit eivät siis auttaneetkaan, Hölmö juttu! Taidan laittaa bklogin nimissä silti jonkun summan kohta :)

   Poista
  2. Ähh.. No niinhän siinä lukee ihan selvällä suomenkielellä. Luetunymmärtäminen ei taida olla tällä hetkellä vahvuuksiani. Se ei sinänsä ole ihme sillä muutkin aktiviteetit tuottavat ongelmia: olen muutaman päivän aikana tiputtanut vauvani nenälleen lattialle ja unohtanut lompakon kauppaan. Kaksi kertaa.

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.