Perusmaanantai

maanantai 1. lokakuuta 2012 Valeäiti 10 Kommenttia

Viikonloppu on ohi ja ilma huokuu maanantaita.

Kämppä on täynnä erinäisiä säkkejä ja pusseja viikonlopun reissujen jäljiltä. Jääkaappi humisee tyhjää, kaikki astiat on tiskissä. Pyykit on kasassa olkkarissa viikkaamista odottamassa tai koreissa pesua odottamassa.

Suunnitelmissa on herkkulakko, kämpän remontointi ja urheilun aloittaminen. Kaikkien aikojen synttäritkin pitäisi järjestää ja leipoa sen sata paakkelsia.

Tukka on likainen, jalat karvaiset ja naama maalissa. Leikkasin ranteeseen ison haavan.

Taidan aloittaa aamukahvista.


Viikonloppu on ohi ja ilma huokuu maanantaita. Kämppä on täynnä erinäisiä säkkejä ja pusseja viikonlopun reissujen jäljiltä. Jääkaappi hum...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

10 kommenttia :

 1. Nyt näyttää hyvältä!
  Synttärit ahdistaa täälläkin. Lisäjännitystä niihin tuo samoilla päivillä synnyttelevä puudeli. Vieraille informoin että tarjoilun taso on suoraan sidoksissa mun kätilön hommiin... Mun tuurilla se synnyttää edellisen päivän ja yön ja vieraille tarjotaan pakaste pasteijoita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut sit täytyy toivoa että synnytys osuu juhlapäivälle, tulisi se ohjelmanumero samalla vaivalla!

   Poista
 2. tiäts, nyt tuli sulle ihan saatanasti propsia ja rispektiä multa tuon kuvan meiningin johdosta! mua vähän liikaa ahdisti ne liian täydelliset kuvat ehanasta känpästä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, todellisuus rulettaa! Tosin todellakin iiiiihana oli teidän kämppä kuvausasussaan.

   Poista
  2. Kiitän, kiitän. Tänään olisi ollut aika monta hyvää saumaa ottaa muitakin reality-kuvia, mutta joka paikassa ei kehdannut. Esim silloin kuin Ykkönen oli juuri tippunut naama edellä puiston lelulaatikkoon. KAtsoin parhaaksi nostaa sen sieltä pois ilman välikuvia.

   Poista
 3. Todellakin on maanantai. Mulla on tänään opintovapaa, mutta huomaan edelleen tekeväni kaikkea muuta kuin kirjoittavani gradua. Päähän koskee, tukka on paskainen, vituttaa, mahaankin koskee, mies on vittu metsästysreissulla ja mitä vielä... Aargh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pisteitä "vittu" välipronominista tossa "metsästysreissulla" :D Kyllä hajoaisi pää jos mies sellaista harrastaisi.

   Poista
 4. "vittu"-pronominin käyttö on sallittua tietyissä tilanteissa, jotka kattaa sellaiset "miesten reissut", jotka naisilla katsotaan täysin tarpeettomiksi huvitusmatkoiksi. Näillä reissuillahan miehet muka tuovat ruokaa pöytään. Perkele, sen yhden vitun (huomatkaa genetiivi) riekon tai jäniksen raahaaminen sieltä reissusta maksaa niin vitusti (adverbi) ettei ole mitään rajaa! Olen puhunut!

  VastaaPoista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.