ONNEKSI OLKOON!

sunnuntai 7. lokakuuta 2012 Valeäiti 12 Kommenttia

Suuri, mahtava, ensimmäinen ja ainoa Valeäitiyspakkaus on nyt arvottu.  Jännityksen tiivistämiseksi alkuun muutama sana. Olen aivan ällikällä lyöty, hämmentynyt, otettu ja vähän myöskin shokissa siitä, miten moni osallistui. Se kertoo jo jotain siitäkin, miten monta teitä siellä on. Kiitos kaikille mukana olemisesta, sekä blogin lukemisen että arvonnan osalta!

Rispektiä kerääviä nimimerkkejä oli useita, täällä minä ja me hymisteltiin teille blondeille, kaaosnaisille ja valelaiskoille. Kommenttinne oli mahtavia, välillä nauroin täällä vedet silmissä teidän jutuille, välillä kauhistelin miten kamalaa muillakin (onneksi) on :D

Arvonta suoritettiin tiukalla excel-analyysilla, jossa jokainen nimimerkki (aikaleiman ja kommentin kanssa) laitettiin omalle rivilleen. Jos arpoja oli kaksi, rivejä tuli kaksi. Arvontaan päätyi excel-taulukon rivit 3-102, ali arpoja oli tasan sata. Rivit tarkistettiin vielä kerran, jonka jälkeen varsinainen arvonta suoritettiin virallisen valvojan (Insinööri) tiukan silmän alla. Arvonta toteutettiin satunnaislukugeneraattoria (kääk mikä sana) hyödyntäen, jahka ko. kone oli ensin valeluvuilla testattu ja toimivaksi todennettu. Tuloksen selvittyä soitettiin vielä äkkiä Valeäidin siskolle ja varmistettiin ettei se saamari taas osunut voittajaksi, sillä voittorivillä komeili hänen kaimansa. Ei ollut onneksi.

...ja nyt se tulee. Drumroll please! Valeäitiyspakkauksen 2012 on voittanut: 


HEINI!!!
26.9. klo 13.11 jätetyllä kommentillaan: "2 arpaa saan..(ehkä) Olen siis tilaaja ja nyt tulee ne kehut: Mahtavanihananloistavaa kirjoitusta jota on ihana lukea jne :D"

Mahtavanihananloistavasti onneksi olkoon! Olkoot onni myötäsi yönukutuksissa, suklaa makeaa suupielissäsi ja miehesi lukeva koko hänelle osoitetun oppaan. Laitahan yhteystietosi minulle sähköpostina osoitteeseen valeaidin (at) gmail.com niin laitan paketin tulemaan. Toivottavasti et asu kuussa.

Eikä tässä vielä kaikki! Arontaan osallistuvien joukossa oli vielä pari erityistapausta, joille haluan edes jotain muutakin kuin hyvää mieltä ja myötätuntonauruja lähettää. Olemme siis ottaneet käyttöön salaiset lohdutuspalkinnot, jotka ansaitsi itselleen:

Wandis: "mä en koskaan voita mitään niin oon alkanut dissata arvontoja, mutta koska lause "Laitan kaksi niin riittää koko vuodeksi" sai minut pissaamaan sohvalle (hei, rv 38+3) niin pakko osallistua."
Sohvalle pissaamisesta on AINA palkittava. Saat suklaata.

Päivi: "Ikinä en osallistu blogiarvontoihin, kun en koskaan kuitenkaan voita mistään mitään. Mutta tää blogi (ja pakkaus) on niiin parhaat, että nyt on pakko. Ja sitä paitsi mulla on neljän viikon ikäiset kaksoset, niin tämä tulis tarpeeseen ;)"
Siis nyt kuusiviikkoiset kaksoset?!? OMG. Nostan sulle hattua, toivon parasta ja olen kiitollinen että jaksat täällä roikkua kuuntelemassa aivan perusteetonta rutinaa. Saat tuplasti suklaata. Nyt siis voitit jotain!


Helga: "Mä en nyt jaksa voivootella siitä ku en ikänä voita mitään, ku ei se sua varmaan hirviästi kiinnosta. Mut toi ku toi Päivi niminen tyyppi laittoi tos yläpuolella, et sillä on neljän viikon ikääset kaksooset niin se kyl sais voittaa. Mulla meinaa mennä tuan neljänkuukauden ikääsen yksöösenkin kans hermot. Saatikka mitä solis jos niitolis kaks mukulaa karjumas samaan aikaan."
Aamen. Näin hienosta solidaarisuudesta on palkittava. Saat sinäkin suklaata.

Laittakaahan Wandis, Päivi ja Helga samoin yhteystietonne minulle niin saatte sitä suklaata.

Koska olen niin liikuttuneen kiitollinen ja hövelillä tuulella, haluan vielä jaella pari kunniamainintaa:
 • Eeville sinnikkäästä yrittämisestä yhteensä neljän kommentin voimalla kahdessa eri postauksessa. Varsinaiseen arvontaan huomioitiin vain kaksi, tiedoksi.
 • AnnikaaR:lle, jolle kävi niin että lapsi heräsi vieressä.
 • Johannalle, jolla on oikea suhtautuminen sekä karkkiin että keksiin.
 • Moon Mammalle, joka ei jaksanut perustella kun äitiys oli uuvuttanut. Niinhän se tekee.
 • Rimpsukaisalle, jonka lievästi maaninen tytär tykkää harjata äidin naamaa.
 • Periaatteen Naiselle kerhon parhaista ass licking kehuista. Hyvää habaonnea toivotellen.
 • Inssikselle pitkäaikaisesta lojaaliudesta  <3
 • Gisel Kaaokselle, jonka lapsi on jo toivottavasti nostettu takaisin sohvalle. Tippuakseen uudestaan.
 • Tiuhtille, jolta on karkit päässeet pahasti loppumaan kesken.
 • Anonyymille Hannalle, joka nännimonniaan uhmaten osallistui ihan viime tipassa, oikeastaan 41 pitkää imetysminuuttia myöhässä. Pääsit mukaan arvontaan kuitenkin, ihan vain palkinnoksi imukuppileikeistä. 
No en mä kovin hövelillä tuulella ole, kun te ette sentään saa mitään palkintoja.

Vielä kerran iso kiitos kaikille, tämä oli niin kivaa ja jännää että saatan jopa erehtyä arpomaan vielä joskus jotain!


p.s. Sillä aikaa kun minä rustasin tätä, Kakkonen nukahti (ja heräsi) ja Ykkönen sotki itseensä aika reilun annoksen mustetta. Tulipahan kynsilakanpoistoaine Insinöörillekin varsin tutuksi. Niin ja vaipatkin on loppu, eikä ruokaa ole vaikka kohta on lounasaika. Lapset on edelleen pelkissä vaipoissa ja sotku lisääntyy exponentiaalisesti. Ehkä nyt on aika palata perhetouhuihin.

Suuri, mahtava, ensimmäinen ja ainoa Valeäitiyspakkaus on nyt arvottu.  Jännityksen tiivistämiseksi alkuun muutama sana. Olen aivan ällikäll...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

12 kommenttia :

 1. Ai eikö niitä laskettukkaan? Yritin niin kovasti. Niisk.

  Onnea voittajalle!

  Uutta pakkausta odotellessa syön itse ostamiani nameja ja särkylääkettä. Onneksi on sun blogi. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno, suopea häviäjä :) Luusereita ollaan me kaikki. Paitsi Heini.

   Poista
 2. Hih. Juu ipanat ovat huomenna 6 viikkoisia. Laitanpa postia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Posti saatu, yritän saada suklaat pikaisesti ensiavuksi sulle!

   Poista
 3. jee! hyvä minä! hyvä sinä! hyvä pissat sohvalla (mitäs oot niin hauska)!

  laitoin postia, laita sinäkin - odotan suu auki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulje se välillä ettei puklut lennä sinne suoraan, tässä menee tovi.

   Poista
 4. Paaaljoooon onnneeeeaaa miiinä, paljon onnnneeeeeaaaaa vaaaan :D kerrankin voitin jotain ...hämmentävää..ihan uus tunne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni, löysithän tänne taas! :) HIrvee stressi ollut että mitä jos et ollenkaan koko voittoasi huomaa. No, nyt määää laitan ton tulemaan sulle, onnea vain! :)

   Poista
 5. Inssis kiittää kunniamaininnasta :) Mikäs täällä on hyviä tekstejä lueskellessa :D

  VastaaPoista
 6. Kiitos kunniamaininnasta! Nännimonnin keksijälle kans kiitokset!
  T:Hanna

  VastaaPoista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.