Hyvät kenkulat pikku pallojaloille

torstai 25. lokakuuta 2012 Valeäiti 4 Kommenttia

Nyt kun olen jo kolmannen kerran mainostanut näitä leikkipuistossa jollekin kollegalle, ajattelin kertoa teillekin tämän vinkin. Kun sinulla on vauva, joka on hereillä leikkipuistossa (eli toinen tai kolmas lapsi, esikoisethan nukutetaan ulkona ja leikitetään sisällä), ja joka haluaisi vähän möyriä maassa mutta ei vielä ole kenkäiässä, osta sille Stonzit. Nämä mahtavat töppöset bongasin alunperin eräästä blogista ja tilasin samantien heikkona ihmisenä ne meillekin. Kerrankin ostosmaniani oli oikeutettu, koska nämä on ihan mahtavat! Pohja pitää kosteutta ja on vähän kovempaa materiaalia, joten näiden päällä voi myös seistä ja kävellä aikanaan. Muodoltaan töppönen on mallia "laita mitä vaan sisään ja kiristä", eli sopii kaikille pallojaloille, vaikka niissä olisi jo joku kenkäkin jalassa. Luonnollisesti tärkeintä tässäkin hankinnassa on kuitenkin se, että ne on sikamakeet.

Kauhean lämpimät ne ei ole (vaikka tuulta ja kosteutta pitävätkin), kannattaa ostaa niihin se Linerz sisävuori tai investoida moniin hyviin villasukkiin. Stonzit on meillä nykyään aina mukana puistossa, ja Kakkonenkin pääsee hiekkikselle. Hiekkaa syömään.

Tänään Kakkonen nukkui koko puistoilun, joten otettiin nopea ja huono valokuvaussessio vasta kotona. Mainitaan töppösten eduksi nyt sitten vielä se, että vauvat rakastaa syödä niiden solmuja, joten voitat itsellesi kaksi minuuttia lisää rauhallista esikoisenpukemisaikaa. Kaikkiruokainen Burritoni tässä yrittää demonstroida sekä rakkauttaan töppösiinsä että niiden avulla seisomista. Jälkimmäinen ei onnistunut montaa sekuntia, joten kuvaaja on joutunut nappaamaan kaatuvan vauvan syliin kuvan tärähtämisen hinnalla.


Stonzeja saa ainakin täältä tilattua, meillä on toi koko Large ja se vaikuttaa hyvältä koolta. Jos arvelet eri kokojen välillä, ota isompi.

HUOM: Teksti EI valitettavasti sisällä mainoslinkkejä, kun ei löytynyt sellaista mainostajaa verkostosta. Tässä olisi taas ollut hyvä tilaisuus tienata pari ropoa, mutta nyt ihan ilman mainosankkureita tuli tämä linkki.

Nyt kun olen jo kolmannen kerran mainostanut näitä leikkipuistossa jollekin kollegalle, ajattelin kertoa teillekin tämän vinkin. Kun sinull...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

4 kommenttia :

 1. Kiitos vain vinkistä jo aiemmassasi postauksessa! Vaivuin ostomaniaan, tosin tässä tapauksessa todellakin oikeutettuun, ja hommasin meidän 9 kk tytölle omat huippumakeat apina-Stonzit. Ihan mahtavat,hyvin on toiminut. Parasta on ehkä se, että alle mahtuu mitä vaan ja kun tyttö äskettäin tajusi, että jaloilla voi myös seistä, noi estää lipsumisen liukkaalla. (Ei, en siis kuitenkaan pidä noita sillä himassa :D )

  VastaaPoista
 2. Meillä on ollut samat popot käytössä nyt kohta vuoden. Kesälläkin käytettiin, kosteilla keleillä kupisaappaiden tilalla. Ei tietenkään vesilätäkköjä kestä, mutta sellasen nurmikon/metän kosteuden pitää ulkopuolella. Mahti keksintö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiva tietää että kesälläkin pelittää. Tosin silloin toi sais jo vaikka kävellä ihan kengilläkin.

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.