Ei-maksettu mainos

keskiviikko 3. lokakuuta 2012 Valeäiti 8 Kommenttia

Jos olisin kuulu bloggari, tästä postauksesta varmaan olisi mulle jotain hyötyä. Voisin esim kertoa leuhkasti että meillä on nyt Kartio-juomalaseja* ja selittää myöhemmin että * tarkoittaa että ne on blogin kautta saatu. Vaan en ole, joten ihan kiltisti olen marssinut Iittalan kauppaan laseja ostamaan.
Niitä laseja ostin sentään mainonnan uhrina, kun peräti kaksi lapsia omistavaa kaveria kertoi niiden olevan varsin kätsyjä mukeja vekaroille. Kävikin minulle epätyypillinen munkki, sillä lasit oli juuri lankeamiseni päivänä Kampituspäivillä halvennuksessa, huokeat 6€/ kaksi lasia. Tietenkin tarkan markan naisena siis maksimoin sijoitukseni ja aikomani kahden lasin sijaan ostin suoraan kuusi (ja kaksi viinilasia, se jos jokin on sijoitus mielenterveyteen!). Jos katsos menee vaikka jotenkin vahingossa rikki.

Kotona, puoli tuntia lasien ostamisen jälkeen, huomaan tyttäreni olevani minulle sukua. Se on perhana Lasinpudottaja. Kyllä olisi voinut laskea sen lasin pöydälle ennen kuin tippui syöttötuolista alas. Mutta niin kävi, että tyttö, lasi ja kivilattia selvisivät jokainen tästä yllättävästä kohtaamisestaan ehjin nahoin, ja nyt meillä on edelleen kuusi hyvää maitolasia.

Sitten se mainososuus: hyvin toimiva Facebookin markkinointiautomaatio kertoi minulle, että Iittalastapa saisi tälläisia Kartio-juomalaseja alennuksella. Menin katsomaan (tsing tsing Facebook) ja kyllä vain, nyt sinäkin voit omistaa kivilattian kestäviä laseja kohtuulliseen kolmen euron kappalehintaan! Iittalalla siis sama tarjous vielä 7.10. asti voimassa.

Paljon oleellisempi tieto on se, että maailman paras arvonta on käynnissä vielä pari päivää, 5.10. asti (tahtoo sanoa perjantai. Tämä teille muillekin kotona oleville, joille päivämäärät ei enää merkitse mitään).

Jos olisin kuulu bloggari, tästä postauksesta varmaan olisi mulle jotain hyötyä. Voisin esim kertoa leuhkasti että meillä on nyt Kartio-juom...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

8 kommenttia :

 1. Tuo on juurikin Kartioissa parasta. Kestää todella hyvin pudottelua. Kun mä taas en kestä muovisia. Neljän ja puolen vuoden aikana on meiltä tainnut hajota 2-3. Kaikki muut eripariset lasit sen sijaan ovat jo kadonneet näiden vuosien aikana lasinkeräykseen.

  (Tiesittekö muuten, että juomalaseja ei saa laittaa lasinkeräykseen?! Mä en tiennyt, ja nyt mulla on ihan kosminen morkkis. Pienikin määrä juomalasilasia saattaa pilata ison satsin jätelasia. Nyyh nyyh.)

  VastaaPoista
 2. kirkkaita kartioita oli iittalan outletissa 5e/2kpl. ei kestä kiittää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Crap, kolmen euron tappio! Täytyy mennä ostamaan jotain muuta halpaa.

   Poista
 3. Aivan loistavia koko perheen laseja. Meillä on tyttö juonut niistä vajaa 2 vuotiaasta asti ja yhtään ei ole vielä hajonnut. Jos muumikuvioilla laseja haluaa niin nyt kannattaa hankia, ne poistuu vuoden vaihteessa valikoimasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä tämäkään ollut maksettu mainos!

   Poista
 4. Ensinnäkin ei sun tarvi olla kuulu bloggari, kerron tänään lisää lounaalla ;) Ja toiseksi, ihan parhaat lasit! Ja musta sen verran tyylikkäät, että menee ihan aikuistenkin kattauksessa vesilaseina. Tarpeeksi paksua lasia, jotta lapsi ei voin esim. purra palaa irti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin noissa lasisissa oli sekin vaara :D Täysin unohtanut tonkin kauhutarinan.

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.