Täysi idiootti

keskiviikko 12. syyskuuta 2012 Valeäiti 13 Kommenttia

Kyllä täytyy kumista tyhjää tuolla mun päässä. Ei voi kukaan muu olla näin loputtoman tyhmä.

Vai olisiko jollekin muulle tullut mieleen yrittää ottaa valokuvia?

Kun taustalla on kaksi tuntia kestänyt nukutus. Toinen nukahti vihdoin kamalan tappelun kautta omaan sänkyyn, ja toinen pyöri imetyksen ja kanniskelun kautta lopulta rentoon uneen Anna Puun haastattelua kuunnellen (tänks!).

Ja siinä ylevyydentunnossani, itsestäni niin helvetin ylpeänä, päätin ottaa kuvan voidakseni kehuskella teille. Yksi kuva napattu, ei ongelmaa. Kun hiivin ottamaan toista, se havahtuu lattialaudan natinaan ja huomaa että tutti on tippunut. Pysähdyn niille sijoille. Älä herää, älä herää, älä herää.
"Amma amma ammaaaaaa!!"

Tiedätte kyllä, mitä tapahtui niiden kolmen sekunnin aikana kun syöksyin vaientamaan sen sillä saakelin tutilla. Kyllä vain, keittiössä majailevasta pinnasängystä alkaa lohduton itku.

Puoli tuntia myöhemmin meitä lohduttomia itkijöitä on kaksi: Yksi lapsi, jonka unet on törkeästi keskeytetty. Ja yksi mainittua lasta kanniskeleva, posket mustiksi itkenyt äiti, joka manaa ettei enää ikinä yritä mitään, käyttäen vain v-alkuisia sanoja.

Tässä nyt sit teille se saakelin kuva. Toivottavasti nautitte siitä oikein todella paljon.

Kyllä täytyy kumista tyhjää tuolla mun päässä. Ei voi kukaan muu olla näin loputtoman tyhmä. Vai olisiko jollekin muulle tullut mieleen yr...

Facebook-kommentit

Muut kommentit

13 kommenttia :

 1. Ah! Tulikin tästä mieleen että jo edellisen nukutuspäivityksen perusteella tuli mieleen, että yksi syy miksi pidin ykköseni hoidossa oli se, että se nukuttaminen (varsinkin kahden nukuttaminen, eri aikoihin, yhteensä kolmille eri päiväunille...) oli yhtä helvettiä. Pidä se päiväkotipaikka. terveisin tiskikoneentyhjentäjä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän se tässä just on, kun se ei nykyisessä järjestelyssä saa nukkua päikkäreitään siellä. Se olis niin paras. JOten kotona ollaan oltu tämä viikkoa :) Teillä on muuten varmaan aika puhtaat astiat ;)

   Poista
 2. Kiitos, tykkäsin kuvasta tosi paljon :-)

  VastaaPoista
 3. No siis kuvahan on ihan paras!!! Mutta parjataan me kylla ilman kuviakin,ettei siella pala ihan kapy;)

  -Henkka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, noudatin neuvoa enkä sitten tänään ottanu teille kuvaa :) Mutta nyt se sitten onkin nukkunu, hmm..

   Poista
 4. Ne on niin suloisia kun ne nukkuu :) kunpa ne vaan nukkuis pidempään aamuisin :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei oo kumpikaan onneksi ikinä olut mikään kello viiden herääjä, harvoin ennen seiskaa jouduttu nousemaan. Toivotaan että jatkuu :)

   Poista
 5. Nukkuva lapsi on parhautta (sympatiseeraan uhraustasi!).

  Katselin juuri omasta lapsesta otettua noin tuhatta valokuvaa (5kk ikää neidillä) ja yllättävän monessa on nukkuva lapsi, kun ottaa huomioon että ennen 4kk ikää päiväunet nukuttiin max. 30 min. pätkissä. Siis ilmeisesti nukahtanut lapsi oli niin harvinainen juttu että siitä piti ottaa joka kerta kuva? Hmmm, ei voi muistaa (hämärä ajanjakso elämässäin). Nykyään se nukkuu 3 kertaa päivässä n. 1h, hurraa hurraa. Nukutus on tosin usein tappelu, mutta yleensä hyötysuhde on 15 min. nukutus = 1h unta, tosin onpa näitä päiviä kun 30 min. nukutus = 5 min. unta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah tää on varmaan vähän sama kuin meidän tuttia syömätön lapsi, josta on ainakin 20 kuvaa tutti suussa :D Ollaan varmaan just ton takia otettu, kato kyllä se joskus sitä söikin..

   Poista
 6. i sooo feel you

  meillä lattiat narisee niin, että laitan isännän kohta lattiaosotoksille, makso mitä makso, eikö kivilattia olekin ihan jees ja in...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kiveä keittiö ja kylppärit, ja voin kertoa useammankin hyvän ominaisuuden niistä. Ne ominaisuudet liittyy vahvasti ruokaan, kakkaan, pisaan ja pukluun. Do the math.

   Poista
  2. just perfect, meillä myös ;)

   Poista

Kerro vaan, ihan rohkeasti.